صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۵۶۹۳
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۳

گروه اجتماعی- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل برضرورت بهره‌گیری و استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد در توسعه فرهنگی و دینی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام مهدی ستوده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در گفت و گو با ایکنا از اردبیل افزود: تشکل‌های مردم نهاد بازوی مهم در اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی هستند.
وی با نادرست دانستن نگاه سرمایه ای به بحث فرهنگی از سوی برخی دستگاه ها و نهادهای این حوزه متذکر شد: نگاه به بحث فرهنگی باید نگاه تعاملی باشد، اگر این نگاه ابزاری اعمال شود کار را خراب و بی نتیجه خواهد بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تصریح کرد: نگاه تبلیغات اسلامی به مردم نهادها و تشکل های دینی نگاه صرفا ساماندهی و سازماندهی و اجرای ماموریت های سازمانی براساس اصل هم فکری، هماهنگی و نگاه تکریمی است، چراکه اعتقاد داریم این تشکل ها در اجرای برنامه های فرهنگی می توانند راهگشا باشند.
وی با بیان اینکه تبلیغات اسلامی دارای بزرگترین مجموعه مردم نهاد است، یادآور شد: امروزه از طریق این تشکل ها با بیش از ۱۰ هزار نفر ارتباط داریم که می تواند ظرفیت بزرگ در بحث برنامه های فرهنگی و دینی باشد.
ستوده افزود: این ارتباط گسترده از طریق فعالیت ۳۷۰ مجموعه قرآنی مردم نهاد از جمله ۱۶۰ موسسه قرآنی، ۹۰ خانه قرآنی و... ایجاد شده که در پیشبرد برنامه ها کارساز بوده است.
وی فعالیت هزار و ۳۵۰ هیئت مذهبی، ۱۰۰ انجمن اسلامی، ۲۵ کانون فرهنگی و تبلیغی و... را از دیگر قالب های مردن نهاد مرتبط با این سازمان برشمرد.
انتهای پیام