صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۰۳۴۲
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۶
آیت‌الله دژکام:

نماینده ولی فقیه در استان فارس مرز پیوستن دین و علوم را فلسفه دانست و از اساتید دانشگاه‌ها خواست تا به فلسفه بیشتر بپردازند.

به گزارش ایکنا از فارس، آیت‌الله لطف‌االله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس، امروز، ۲۸ بهمن‌ماه در آیین افتتاحیه‌ نمایشگاه‌ دستاوردهای‌ هسته‌ای کشور در شیراز با بیان اینکه دستاوردهای هسته‌ای مایه افتخار است، گفت: ویژگی دانشگاه، به هم پیوستگی دانشکده‌های مختلف در آن است. 

وی افزود: واقعیت این است که در اروپا و آمریکا در طول تاریخ تحولات علمی فرم جدید، هر چه که علم پیشرفت کرده است، دفاع از عقیده دینی برای آنان مشکل‌تر شده است، اما ما نقش خدا را نمی‌توانیم در جهان انکار کنیم. 

امام جمعه شیراز با ابراز تأسف از اینکه فلسفه ملاصدرا شیرازی خیلی غریب افتاده است، گفت: فلسفه این عالم بزرگ، حتی در دانشگاه و حوزه هم غریب است، اما بنیانگذار جمهوری اسلامی یک روزی در حوزه از ملاصدرا دفاع کرد و گفت اساس فلسفه‌ای که در شکل‌گیری این نظام به کار گرفته است، از ملاصدرا بوده است. 

نماینده ولی فقیه در استان فارس از اساتید دانشگاه و به ویژه اساتید دانشکده فیزیک و مکانیک درخواست کرد که مقداری به حرف‌های فلسفی هم بپردازند زیرا مرز پیوستن دین و علوم، همین فلسفه است.

آیت‌الله دژکام افزود: بر عکس اروپا که هر وقت خواسته پیشرفت کند، چه در دوره باستانی و چه در دوره جدید، دین را ضایع کرده است، اما ما ایرانی‌ها هر وقت پیشرفت کرده‌ایم، دین را هم بالا برده‌ایم. این فکر ایرانی که آبشخور اسلامی هم دارد را بیشتر باید به میدان بیاوریم.

 امام جمعه شیراز در پایان گفت: همانطور که تجربه ۴۵ سال انقلاب نشان می‌دهد، هر چه جلوتر می‌رویم اعتمادمان به دین، کتاب مقدس و تجارب علمی تلاشگران عرصه تحقیق و پژوهش بیشتر می‌شود که می‌تواند ما را به سعادت همه جانبه در جهان برساند و این باید تقویت شود.

انتهای پیام