صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۶۷۷۷۲۲
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۷

گروه انديشه و علم: يك مقام مسؤول در دبيرخانه تشخيص مصلحت نظام گفت: جوانان كانون‌های فرهنگی هنری مساجد بايد نقش ديده‌بان را در شناسايی آسيب‌های فرهنگی داشته باشند و اين آسيب‌ها را به علمای دينی منتقل كنند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه خراسان رضوی، حجت‌الاسلام عبدالحسين خسروپناه روز گذشته در جمع اعضای كانون‌های مساجد كشور در مشهد اضافه كرد: در دوران دفاع مقدس جوانان مسجدی با حضور در جايگاه ديده‌‌بانی، رزمندگان را از خطرات احتمالی دشمن آگاه می‌ساختند و امروز نيز بايد اعضای كانون‌های مساجد همين نقش را در شناسايی آسيب‌ها و خطرات فرهنگی داشته باشند.
رئيس كميته فرهنگی، اجتماعی كميسيون بررسی و تأمين نيازهای دينی دبيرخانه مجمع تشخيص مصلحت نظام، ادامه داد: امروز چند آسيب جدی در حوزه دينی و اجتماعی جوانان را تهديد می‌كند كه ترويج موسيقی‌های مبتذل، تشكيل گروه‌های شيطان پرستی، توسعه فرقه‌های صوفيه و همچنين گرايش به روشنفكری سكولار از جمله اين تهديدات هستند.
اين پژوهشگر فلسفه با تقسيم‌بندی موسيقی به دو نوع سنتی و مدرن گفت: موسيقی مدرن كه از نغمات، سازها و مضامين شعری گهگاه مبتذل استفاده می‌كند يك محصول وارداتی است.
وی افزود: موسيقی پاپ كه در اهداف بومی می‌تواند قرار گيرد خنثی است ولی در مقابل آن موسيقی متال با مضامين پوچ‌گرايی و موسيقی تند و هيجان‌انگيز مروج تفكر نيهليست می‌باشد.
وی در خصوص فعاليت‌های گروه‌های صوفيه تشريح كرد: صوفی‌ها با التقاط عقايد اسلامی، بودائی و هنرورها عرفانی را تحويل می‌دهند كه عقايد مردم را به ابتذال می‌كشاند.
حجت الاسلام خسروپناه با نقد عقلانيت صوفيانه گفت: استعمار با ترويج اين نوع عقلانيت كه با علم بعنوان حجاب مخالفت می‌كند مانع رشد علمی كشورهای اسلامی می‌شود و اكثر اين گروه‌ها با سازمان‌های جاسوسی در ارتباط هستند.
وی روشنفكری سكولار را جريان وارداتی از غرب در دوران مشروطيت دانست و به نقد تفكر عقل‌گرايی برای رسيدن به كمال انسانی پرداخت.
اين پژوهشگر فلسفه در جمع اعضای كانون‌های فرهنگی هنری مساجد گفت: شما بايد با توجه به نيازهای جامعه، فرهنگ اصيل اسلامی را عرضه كنيد.