صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۵۱۵۵۰
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۸
مدیرکل تبلیغ و ترویج وزارت فرهنگ و ارشاد در شهرکرد:

مدیرکل تبلیغ و ترویج فعایت‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برنامه‌های فرهنگی با موضوع عترت و قرآن در شهرهایی که دارای مردم سنی هستند اجرا شد.


به‌ گزارش‌ خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) تسنیم‌ نوشت: اصغر امیرنیا عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی استان سعی کردیم یک آشتی و رقابت دوستانه بین اصحاب فرهنگ، هنر و قرآن در دولت ایجاد کنیم و این فعالیت‌ها استمرار یابد، اظهار داشت: فعالیت‌های قرآنی که در جهت ترویج و توسعه قرآن انجام شود وجود نداشته بنابراین باید فعالیت‌های قرآنی بیش از پیش در جامعه ترویج یابد.

وی افزود: حکومت اسلامی براساس اعتقاد دیرینه مردم تشکیل شده و باید تمام تلاشمان این باشد که آن چیزی که خداوند در قرآن فرموده در جامعه جاری و ساری شود.

مدیرکل تبلیغ و ترویج فعایت‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: فعالیت‌های قرآن و عترت به دستگاه و فرد خاصی ارتباط ندارد بلکه باید همه در راستای ترویج و توسعه آن تلاش کنند چرا که نظام ما براساس قرآن و عترت شکل گرفته و همه چیز زندگی ما مدیون قرآن، عترت و سیره ائمه اطهار است.

امیرنیا با بیان اینکه یک خلاء فرهنگی قرانی در جامعه وجود دارد، خاطرنشان کرد: در راستای پر کردن این خلاء از سال 93 برنامه‌های فرهنگی با موضوع عترت و قرآن در حال اجرا است که در گام نخست این برنامه‌های در شهرهایی که دارای مردم سنی و شیعه بودند برگزار شد.

وی گفت: اجرای این برنامه‌ها در شهرهای داری مردم سنی سبب شد تا یک وحدت میان مردم ایجاد شود و روحانیون آن مناطق علاوه‌بر پیشبرد اهداف برنامه‌های ما کارهای دیگری انجام داند که بسیار استقبال شد.

مدیرکل تبلیغ و ترویج فعایت‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فاصله‌ای میان جامعه هنری و قرانی وجود دارد، تصریح کرد: قرآن کتاب زندگی است و اگر جوامعی قرآن را در زندگی جاری و ساری کنند آن جامعه دچار مشکل نمی‌شود بنابراین مسئولیت خطیری بر دوش افرادی که فعالیت‌های قرانی را انجام می‌دهند وجود دارد.

امیرنیا با اشاره به اجرای برنامه‌های هفته عترت و قرآن در استان ادامه داد: علاوه‌بر اجرای برنامه‌های ویژه در این هفته باید بوستان و یا میادین شهر به نام عترت و قرآن نامگذاری شود و فضاسازی خوبی در این خصوص انجام شود.

وی افزود: برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی باید در طول سال انجام شود و تنها مختص به یک هفته خاص نباشد همچنین ائمه جماعات شهرستان‌ها وضعیت فعالیت‌های قرآنی را در نمازهای جمعه ارائه دهند.

مدیرکل تبلیغ و ترویج فعایت‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: همچنین در برنامه‌های قرآنی استعدادهای بلقوه شناسایی و به استعداد بالفعل تبدیل شوند و برنامه‌های قرآنی از شعار به شور و نشاط تبدیل شوند.