صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۶۶۴۰۸
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۱

گروه معارف: دوره «آسیب‌شناسی جریانات انحرافی فعال» به همت مرکز امور صیانتی حوزه‌های علمیه به‌صورت متمرکز و به مدت سه روز در قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم، مرکز امور صیانتی حوزه‌های علمیه،جهت حفاظت و صیانت از کیان حوزه و روحانیت در مقابل انحرافات و نفوذ بیگانگان و در راستای اجرای طرح فعال‌سازی کارشناسان استانی، همچنین در جهت آگاهی بخشی و بصیرت افزایی به طلاب، با دعوت از فارغ‌التحصیلان سطح 3 و 4 علوم کلام، فلسفه و مهدویت از اکثر استان‌های کشور اقدام به برگزاری دوره «آسیب‌شناسی جریانات انحرافی فعال» به‌صورت متمرکز به مدت سه روز برگزار کرد.
حجت الاسلام مسعود مفخمی مدیر مطالعات و پیشگیری مرکز امور صیانتی حوزه های علمیه، درباره موضوعات و سرفصل‌های این دوره افزود: مهمترین موضوعات بررسی شده در این دوره، جریان شناسی جهان اسلام، ایران معاصر و حوزه‌های علمیه، معرفی و نقد جریان های عقل گریز و عقل ستیز، معرفی و نقد جریان های تصوف و عرفان‌های کاذب، معرفی و نقد جریان یمانی کذاب به صورت تخصصی، معرفی و نقد جریان تشیع لندنی به صورت تخصصی، و همچنین بررسی و روش‌شناسی استفاده از روایات در حوزه مهدویت، بود.
مسئول برگزاری این دوره بیان داشت: بسیاری از این جریانات از مباحث مهم و حساس امروز جامعه حوزه و روحانیت به شمار می‌روند و اين روزها با توجه به اهمیت و حساسیت آن‌ها، بررسي مسائل مربوط به آن‌ها برای حوزه‌های علمیه و طلاب عزیز بسیار ضروري به نظر می‌رسد.
در پایان دوره نیز دیداری صمیمی به همراه دانش‌پژوهان با  آیت‌الله‌العظمی سبحانی، انجام گرفت و ایشان پس از تقدیر و تشکر از برگزاری چنین دوره‌ای از سوی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، توصیه‌هایی نیز در رابطه با آسیب‌های جریان های انحرافی و شیوه های پیگیری مراحل اجرائی طرح حاضر بیان کردند.
در دوره آسیب شناسی جریان های انحرافی فعال،اساتید همچون حجج اسلام و المسلمین طبسی، ابوطالبی، جبرئیلی، فرمانیان، شهبازیان، شریفی، رضانژاد، انصاری و مفخمی به مباحث مطروحه در این دوره پرداختند.