صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۷۳۶۸۳
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۹

گروه اجتماعی: مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل گفت: برای ارتقای سطح مطالعه و رشد کمی و کیفی برنامه‌های فرهنگی کتابخانه‌های استان طرح کتاب‌خوان ماه در اردبیل اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، رباب عزیزخانی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل، روزگذشته 26 آذرماه در مراسم تجلیل از منتخبان مسابقه کتابخوانی «من و کتاب» در پارس‌آباد تصریح کرد: در راستای توسعه و گسترش فرهنگ کتابخوانی در سطح استان و به ویژه در شهرستان‌ها آماده همکاری و مشارکت با نهادهای مختلف هستیم.
وی با قدردانی از توجه امام جمعه، فرماندار و مسئولان پارس‌آباد به برنامه‌های کتابخانه‌ای تصریح کرد: پژوهش لازمه علم‌اندوزی بوده که با توجه به اهمیت و تاثیر این امر در جامعه و توسعه علمی جامعه کتابخانه‌های عمومی آماده میزبانی از پژوهشگران هستند.
عزیزخانی برگزاری مسابقات کتابخوانی را زمینه‌ساز ترغیب شهروندان به مطالعه دانست و افزود: در سال‌های اخیر با برگزاری نشست‌های کتابخوان و جمع خوانی و با اجرای طرح کتاب‌خوان ماه توسط نهاد کتابخانه های عمومی کشور که در استان پیگیری می‌شود شاهد رشد قابل توجه کمی و کیفی برنامه‌های فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی با هدف ارتقای سطح مطالعه اعضا بوده‌ایم.
حجت‌الاسلام سیدسعید رشادی، امام جمعه پارس‌آباد نیز در این مراسم با اشاره به جایگاه کتاب و کتابخوانی در دین مبین اسلام و تمدن کهن ایران، مشاهیر کشور را برآمده از عادت حسنه کتابخوانی دانست و گفت: جوامعی که فرهنگ و اقتصاد توسعه یافته دارند، در سرانه عضویت در کتابخانه‌ها و کتابخوانی سرآمد سایر کشورها هستند.
حجت‌الاسلام رشادی، کتابخوانی را زمینه‌ساز ارتقای سطح آگاهی افراد برشمرد و افزود: مردمی که کتاب بخوانند، خرد را محور کارهای خود قرار داده و از خرافات، بزه و بداخلاقی به دور هستند که انتظار می‌رود مسئولان برای ارتقای فرهنگ مطالعه در شهرستان برنامه‌ریزی کنند.
وی لازمه ارتقای سطح کتابخوانی را تبدیل این هدف به فرهنگ روزمره مردم دانست و تصریح کرد: برای این منظور باید همه دستگاه‌های اجرایی، فرهنگی، رسانه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد دست به دست هم داده و کتابخوانی را به عنوان یکی از ارزش‌های اصلی جامعه، ترویج دهند.