صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۹۳۶۶۳
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۲

گروه اجتماعی - کارگاه آموزشی بیماری‌های خونی و معرفی بانک خون بند ناف رویان به همت معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان کردستان امروز 2 اسفند در اداره استاندارد برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کردستان، کارگاه آموزشی بیماری های خونی و معرفی بانک خون بند ناف توسط معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان کردستان امروز 2 اسفند در اداره استاندارد برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی سحر نجفی مسئول بانک بند ناف جهاددانشگاهی استان کردستان ضمن اشاره به اینکه آشنایی این موضوع علمی پزشکی برای والدین یک الزام است، عنوان کرد: ذخیره سازی بند ناف نوزدان توسط متخصصان این حوزه در بیمارستانها انجام و کمتر از 24 ساعت به مراکز نگهداری ارجاع داده می شود.
وی با اشاره به اینکه بند ناف در دمای منفی 196 درجه ذخیره سازی می شود، گفت: این ذخیره سازی به مدت 23 سال انجام می گیرد و در خصوص درمان بیماری های همچون سرطان و هپاتیت مورد استفاده است.
نجفی افزود: امروزه ذخیره سازی بند ناف در تمام استانها نمایندگی دارد و تنها مرکز متولی این امر نیز بر عهده این مرکز است.
مسئول بانک خون بند ناف جهاددانشگاهی کردستان در پایان با اشاره به اینکه نمونه گیری بند ناف در هر دو حالت سزارین و طبیعی امکان پذیر است، یادآور شد: مسئله ذخیره سازی خون بند ناف امروزه یک علم پزشکی قابل قبول در جهان است و امیدوارم روزی برسد که تمام کشور از این علم بهره ببرند و برای ذخیره سازی بند ناف فرزندان خود اقدام لازم کنند.
گفتنی است؛ در ادامه این جلسه نجفی مسئول بند ناف جهاددانشگاهی استان کردستان به صورت آموزشی، فواید و نحوه ذخیره سازی بند ناف را برای کارمندان اداره استاندارد تشریح کرد.
انتهای پیام