صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۰۶۳۶۰
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۸
پژوهشگر قرآنی هندوستانی:

گروه فعالیت‎های قرآنی ــ پژوهشگر قرآنی هندوستانی بر منطق قرآنی در زمینه عدم ظلم به دیگران و عدم ظلم پذیری تاکید کرد.

به گزارش ایکنا از قم، بنت الزهرا، پژوهشگر قرآنی هندوستانی امروز 28 فروردین ماه در نشست تخصصی یازدهمین همایش بین‎المللی پژوهش‎های قرآنی در مدرسه عالی امام خمینی(ره) در قم گفت: استکبار به معنی خود بزرگ پنداری است که از گناهان بسیار بزرگ تلقی می شود؛ بدترین نوع استکبار در منطق قران کریم، عدم تمکین و نداشتن تواضع در مقابل خداوند و انبیای الهی است.
وی افزود: روزی که شیطان از سجده بر آدم در پیشگاه الهی سرباز زد و استکبار زد شکل گرفت و این روند نیز در القائات شیطان بر روی انسان ها ادامه یافت؛ استکبار و عدم پذیرش حق از بدترین انواع استکبار است.
وی گفت: دشمنان به خاطر مادیات و عدم ایمان کامل به خدا بر ملت های ستم دیده و مظلوم استکبار می ورزند و اگر به اسلام توجه عملی داشته باشیم هیچ گاه زیر بار استکبار نمی روند.
پژوهشگر قرآنی بیان کرد: بیشترین اذیت و آثار بر علیه مسلمانان از سوی منافقان انجام می شود؛ قرآن کریم بیان می کند که استکبار از تکبر فرد در مقابل خدا سرچشمه می گیرد.
وی گفت: تمکن مالی از عوامل استکبار است؛ تمکن مالی سبب ساز می شود که انسان از پذیرش حق خودداری کند؛ به همین دلیل است که علامه طباطبایی بیان می کنند که مستکبر کسی است که می خواهد به بزرگی دست یابد و بزرگی خود را به رخ دیگران بکشد.
وی اظهارکرد: قرآن کریم راه را برای مقابله با استکبار به ما نشان داده است؛ راه اول، برخورد شناسی از استکبار است؛ یکی از مهمترین رسالت های انبیای الهی مبارزه با طاغوت و مقابله با موانع خدا پرستی بوده است قران کریم نیز به این مساله اشاره کرده است.
پژوهشگر قرآنی هندوستانی بیان کرد: پیامبر اکرم پس از نزول آیه مقابله با منافقان برخورد بیشتر و سخت تری با منافقان داشتند؛ پیام قرآن آن است که جهاد باید مطابق نظر رهبر مسلمان باشد؛ رهبر کشور اسلامی فرمانده کل قوا است و این مساله فقط در ایران مشاهده می شود و سایر کشورهای اسلامی فاقد چنین محوریتی هستند.
وی گفت: قرآن کریم بیان می کند که باید با دشمنان خارجی و منافقان پنهان داخلی نیز مواجهه کند و در این زمینه همه ما مسئول هستیم؛ منطق قرآن کریم و پیامبر آن است که نه ظلم کنید و نه ظلم را بپذیرید.
انتهای پیام