صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۱۴۲۹۲
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۷
در آستانه ماه مبارک رمضان؛

گروه اجتماعی- مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی از آغاز طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی استان در آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: مردم گوشت و فرآورده‌های پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند.

به گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، محمد اصغر زاده افزود: این طرح با توجه به افزایش مصرف انواع گوشت سفید، قرمز و دیگر فرآورده های خام دامی در ماه رمضان و به منظور ارتقای ضریب سلامت و امنیت غذایی شهروندان در 2 نوبت صبح عصر اجرا می‌شود.

وی با اشاره به مشارکت 14 تیم ثابت و 15 سیار در طرح نظارت بر عرضه فرآروده‌های خام دامی، اظهارکرد: در این طرح تمامی مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی، سردخانه ها و رستوران ها به طور مستمر مورد بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار می‌گیرند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی ادامه داد: شهروندان باید برای حفظ سلامت خود محصولات دامی را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند.

وی ادامه داد: مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از قبیل نگهداری و عرضه غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی همچون انواع گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل، دل، جگر و ... با شبکه دامپزشکی شهرستان تماس بگیرند تا در اسرع وقت با فرد خاطی برخورد قانونی شود.

اصغرزاده یادآورشد: سال گذشته در اجرای طرح نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی حدود 7 تن فرآورده غیر بهداشتی توقیف و از چرخه مصرف خارج شد.