صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۱۹۶۰
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۴

گروه اجتماعی ـ مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس گفت: آنچه که عامل اصلی هدایت آن مردم شد، شیوه‌ها و روش‌های اجرایی پیامبر اکرم(ص) بود که در حوزه عملکردی و رفتاری نقش‌آفرینی كرد و مردم گروه گروه به اسلام گرویدند.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام محمد حاجی‌زاده، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس امروز، 15 آبان‌ماه ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام ارتحال جانگداز نبی مکرم اسلام حضرت ختمی مرتبت و همچنین شهادت جانسوز کریم اهل بیت(ع) و سبط اکبر، آقا امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام علی‌بن موسی‌الرضا(ع) گفت: سنتی که خداوند بر بشریت گذاشت ارسال رسل و انزال کتب آسمانی برای هدایت و تربیت بشر بود.
وی با بیان اینكه اساساً فلسفه بعثت انبیا و موضوع آن تربیت است، افزود:‌ خاتم همه پیامبران الهی که مصداق «إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ شَاهِدًا وَمُبَشِّرًا وَنَذِیرًا؛[اى پیامبر] ما تو را [به سمت] گواه و بشارتگر و هشداردهنده‌اى فرستادیم» (آیه 8 سوره فتح) است و بر بلندای قله اخلاق و ادب قرار دارد، مأموریتی جز تغییر در فکر و اندیشه بشر برای داشتن جامعه‌ای سالم و صالح ندارد.
حاجی‌زاده اظهار كرد:‌ پیامبر عظیم‌الشأن اسلام در مقطعی از تاریخ بشریت و در سرزمینی که سر تا سر جهل و خرافات و قتل و غارت و فرزندکُشی رواج داشت، مبعوث به رسالت شد تا بتواند با ندای وحیانی «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا؛ و همگى به ریسمان خدا چنگ زنید و پراكنده نشوید...» (آیه 103 سوره آل عمران) ذکر و یاد خدا و انس و الفت را در جامعه پدید آورد و آنها را از پرتگاه سقوط به جهنم، به اوج عزت و افتخار برساند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس ادامه داد: وجود مقدس پیامبر مكرم اسلام(ص) منادی توحید شد تا خدایان دروغین در مسیر زندگی آنان نقشی نداشته باشند. با فریاد قولوا لا اله الا الله تفلحوا، فطرت خفته آن‌ها را بیدار كرد و گرد و غبار گناه را از وجود آنان بزدود و در مسیر نور و روشنایی قرار داد.
وی با بیان اینكه آنچه که عامل اصلی هدایت آن مردم شد، شیوه‌ها و روش‌های اجرایی پیامبر اکرم(ص) بود که در حوزه عملکردی و رفتاری نقش‌آفرینی كرد و مردم گروه گروه به اسلام گرویدند، گفت:‌ پیامبر عظیم‌الشأن اسلام با حضور در میان اقشار مختلف مردم و برقراری ارتباط عاطفی و صمیمی و مجالست با گروه‌های مختلف توانست در ابلاغ رسالت موفق و سربلند باشد.
حاجی‌زاده تأكید كرد: قاطعیت نبی مکرم اسلام در اجرای مأموریت، ایستادگی و مقاومت در مقابل دشمن، ایمان و اعتقاد به هدف و در کنار آن برحسب ضرورت ملایمت و عطوفت از ویژگی‌ها و شاخصه‌های بی نظیر پیامبر اسلام بود که توانست رسالت خود را به خوبی تبیین کند.
وی اظهار كرد: این ویژگی‌ها در اهل بیت(ع) ساری و جاری شد و پیامبر اسلام مصداق و نماد زیبایی‌ها در حوزه عملکردی و رفتاری شد. نمونه بارز آن امام حسن مجتبی (ع) است که همانند جدّش مظهر اخلاق، ادب، کرامت و انفاق در راه خداست.
حاجی‌زاده با بیان اینكه امام حسن مجتبی(ع) رؤسای قوم را خادمین مردم می‌داند و خود بهترین خدمتگذار است، گفت:‌هر کس که وارد شهر مدینه شد، اولین جایی که سؤال می‌کردند نشانی بیت امام مجتبی(ع) بود، چراکه می دانستند ایشان شخصیتی است که روحیه خدمتگذاری به مردم را دارد و این بزرگترین درس است برای مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی که خدمت به مردم را دراولویت برنامه‌های خودشان قرار دهند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس بیان كرد: جوانان ما باید بیشتر از این‌ها نسبت به سنت و سیره اهل بیت(ع) آشنا باشند و با معرفت سبک زندگی اسلامی را ترویج دهند. خصوصاً مسئولین باید بیشتر از اینها مراقب باشند و نگذارند با اشاعه فرهنگ منحط غربی، این همه منابع ارزشمند و فرهنگ ناب ولایی و اهل بیتی در جامعه به حاشیه رانده شود.
وی تأكید كرد: دنیا باید بداند که ما در شیوه عملکردی خود همانطور که برای مقابله با دشمن معتقد به فرهنگ جهادی و عاشورایی هستیم، در کنار آن فرهنگ صلح و دوستی و ملایمت هم داریم که برگرفته از فرهنگ حسینی است.
حاجی‌زاده یادآور شد: اسلام به ما آموخته است قاطعیت و صلابت توأمان با ملایمت و عطوفت، هر دو تفکر مکمل یکدیگرند برای رسیدن به اهداف متعالی اسلام و ان‌شاءالله که جامعه اسلامی و خاصه دولتمردان و جوانان در کنار یکدیگر با تأسی از فرهنگ نورانی اهل بیت(ع) که هرکدام از این ارزش‌ها در جای خود ضرورت و نیاز است، به ساحل امن برسند و از گزند خطرات و تهدیدها و آسیب‌ها در امان باشند.
انتهای پیام