صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۶۶۲۳۲
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۴

گروه فرهنگی- رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی استان کردستان پژوهش دینی را یکی از نیازهای اساسی جامعه دانست و گفت: منابع حدیثی و تاریخ اسلام نیازمند پژوهش و بازیابی دوباره است تا منابع و تاریخ خود را از نو بازخوانی کند.

به گزارش ایکنا از کردستان، مرتضی خسروپناه، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی کردستان در دوازدهمین اردوی منطقه ای طریق جاوید با عنوان «وحدت از دیدگاه امام خمینی(ره)» که در کتابخانه امام خامنه ای برگزار شد، اظهار کرد: نیاز امروز جهان به ویژه جهان اسلام، به مطالعه سیره امام خمینی (ره) در همه ابعاد به ویژه در بحث وحدت است.
وی با بیان اینکه گام های خوبی در زمینه وحدت جهان اسلام برداشته شده است، افزود: یکی از مهم‌ترین این گام‌ها تشکیل مجمع تقریب مذاهب و متعاقب آن دانشگاه تقریب مذاهب است که منجر به تشکیل و تقویت همگرایی اسلامی شده است.
خسروپناه اعلام کرد: در بحث وحدت اندیشمندان زیادی آثاری تالیف کردند اما امام خمینی(ره) در مسائل اسلامی ورود عمیق تری از سایر اندیشمندان داشته است.
وی با بیان اینکه حفظ وحدت در کلام امام خمینی (ره) یک توصیه ارشادی نیست، بیان کرد: این اصل اساسی کلامی دستوری و جدی است که علاوه بر دعوت مسلمانان به آن، از تفرقه افکنان به عنوان خائن نام می‌برند.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی استان مهم ترین هدف از انسجام اسلامی را ایجاد تغییر در جوامع جهانی دانست و گفت: امروز موج بیدار اسلامی نشان از تغییر در جوامع جهانی است.
وی پژوهش دینی را یکی از نیازهای اساسی جامعه دانست و عنوان کرد: منابع حدیثی و تاریخ اسلام نیازمند پژوهش و بازیابی دوباره است تا منابع و تاریخ خود را از نو، بازخوانی کند.
خسروپناه در پایان یادآور شد: وصایای امام راحل برای دانشجویان و اساتید یک رویکرد و راهکار اساسی برای ادامه زندگی است.
انتهای پیام