صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۰۰۰۶
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۲

گروه فرهنگی ـ نماینده ولی فقیه در استان قزوین با اشاره به اینکه انس با قرآن و ائمه اطهار(ع) انسان را به مقام و منزلت والای الهی می‌رساند گفت: مبانی و ریشه‌های ترقی و تعالی دینی در انس با قرآن و ائمه اطهار(ع) است.

به گزارش ایکنا از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در همایش استانی اندیشه راقی که امروز، 14 آذرماه در شبستان امیرالمؤمنین(ع) مسجدالنبی(ص) برگزار شد، اظهار کرد: از متولیان امر قدردانی می‌کنم که استان ما را به عنوان نخستین استان میزبان همایش اندیشه راقی انتخاب کردند.
وی به تشریح ریشه‌های قرآنی و روایی در باب این حرکت پرداخت و گفت: مبنا و ریشه کلام امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی برخاسته از قرآن و کلام ائمه اطهار(ع) است و این مهم از ارزش و اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
امام جمعه قزوین با بیان اینکه راقی از ترقی و ارتقا می‌آید، افزود: خدای متعال 7 مرتبه کلمه «تعالو» را در قرآن به کار برده است و پیغمبران (ص) مردم را با این تعبیر به رسالت و دین دعوت می‌کردند.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین به تشریح آیه 104 سوره مائده پرداخت و اظهار کرد: خداوند در این آیه شریفه می‌فرماید به آنها گفته می‌شود «تعالو»؛ اگر خداوند بخواهد کسی را از پایین به بالا هدایت کند و رتبه او را بالا ببرد از «تعالو» استفاده می‌کند.
وی ادامه داد: خدا وقتی از همه هستی صحبت به میان می‌آورد نشان می‌دهد که نظام خلقت و آفرینش احسن است و بالاتر و بهتر از آن وجود ندارد؛ خداوند زمانی که در خصوص انسان سخن می‌گوید آن را احسن خلقت معرفی می‌کند.
آیت‌الله عابدینی افزود: خداوند وقتی در خصوص دین سخن می‌گوید آن را احسن می‌نامد و اگر به تعبیر حدیث از قرآن سخن می‌گوید می‌فرماید آن حدیثی که احسن است و قرآن کریم آن را منحصراً معرفی می‌کند.
امام جمعه قزوین عنوان کرد: وقتی خداوند متعال؛ دین، مرام و آیین خود را معرفی می‌کند می‌فرماید هیچ آیین، منش، سبک زندگی و نقشه برای جهانیان زیباتر از آن نیست که خداوند عنایت کرده است و می‌باید ویژه به آن پرداخته شود.
وی ابراز کرد: زمانی که خدای متعال از قصه‌های قرآن سخن به میان می‌آورد آن را نیکوترین، زیباترین، جذاب‌ترین و تأثیرگذارترین داستان‌ها معرفی می‌کند؛ موعظه قرآن موعظه حسنه و جدال در قرآن جدال احسن است.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: تصویرسازی قرآن از آدم و عالم، احسن صور است و زیباترین جلوه و جمال خدا در آیینه هستی دیده می‌شود و وقتی هم پاداشی عنایت می‌کند زیباترین و احسن‌ترین پاداش ها را به انسان عنایت می‌کند.
آیت‌الله عابدینی به تشریح بیانات اهل بیت(ع) در این خصوص پرداخت و تصریح کرد: در کتاب شریف کافی آمده است، در قیامت رتبه هر کسی را که می‌خواهند مشخص کنند به میزان انس او با قرآن نگاه می‌کنند و می‌بینند چقدر قرآن در رفتار و منش او تجلی پیدا کرده است.
وی بیان کرد: امیرالمؤمنین(ع) پرورش یافته رسول گرامی اسلام(ص) بود و تفسیر ایشان به سادگی ممکن نیست و برای شناخت ابعاد شخصیتی ایشان باید به قرآن نگاه و کلام پیغمبر(ص) را در خصوص ایشان مطالعه کنیم.
امام جمعه قزوین به تفسیر امام علی(ع) درباره خودشان پرداخت و افزود: امیرالمؤمنین(ع) می‌فرمایند کوه با عظمت شخصیت من آنقدر دارای چشمه‌ساران است که با پیوستن آن چشمه‌ها به یکدیگر سیل جاری می‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین اضافه کرد: حضرت در ادامه می‌فرمایند اگر افکار و اندیشه‌های آدم‌ها مانند پرنده‌ای پرواز کند نمی‌تواند به قله بلند شخصیت من دست پیدا کند و این مهم نشان می‌دهد امیرالمؤمنین(ع) به ما بزرگی و منزلت می‌بخشد.
وی با تأکید بر اینکه انس با قرآن و ائمه اطهار(ع) انسان را به مقام و منزلت والای الهی می‌رساند، گفت: مبانی و ریشه‌های ترقی و تعالی دینی در انس با قرآن و ائمه اطهار(ع) وجود دارد.
آیت‌الله عابدینی در ادامه یادآور شد: در عالم هستی انسان‌ها می‌خواهند به منزلت و رحمت ملکوتی و آسمانی نائل شوند و خداوند می‌فرماید من شما را هدایت می‌کنم و راه بهره‌مندی از ولایت خدا انس با رسول اکرم(ص)، امیرالمؤمنین(ع)، اولاد آن حضرت و در زمان غیبت ولایت مطلقه فقیه است و همه آن بزرگواران مجریان ولایت خداوند هستند.

انتهای پیام