صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۷۳۳۱۱
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۳

سیب در واقع یک خوراکی معجزه گر و نیروگاه تغذیه ای نامیده می شود، خوردن روزی یک سیب می تواند شخص را از دکتر رفتن دور نگه دارد؛ چرا که یکی از سالم ترین غذاهاییست که یک نفر می تواند بخورد. این میوه ی شیرین و آبدار دارای فیبر و ویتامین C ، کم کالری، دارای مقداری سدیم و بدون چربی و کلسترول است. سیب ها دارای پلی فنل بالایی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان ها عمل می کنند. پلی فنول ها در پوست و گوشت سیب یافت می شوند، بنابراین برای دریافت بیشترین مقدار مزایا، بهتراست که سیب را با پوست بخورید.

به گزارش ایکنا به نقل از شفقنا، سیب ها می توانند اثرات آسم و بیماری آلزایمر را کاهش دهند، همینطور می توانند با کنترل وزن، سبب سلامت استخوان، عملکرد ریوی بهتر و حفاظت از دستگاه گوارش شوند.

سیب حاوی فیبر نامحلول است نوعی فیبر که آب را جذب نمی کند. فیبر نا محلول در روده بزرگ به عملکرد سیستم گوارشی و هضم غذا کمک می کند. علاوه بر فیبر نامحلول، سیب دارای فیبر محلول مانند پکتین است که باعث جلوگیری از ایجاد کلسترول در پوشش رگ های خونی می شود و به نوبه خود باعث جلوگیری از آترواسکلروز و بیماری های قلبی می شود.

از مزایای آنتی اکسیدان سیب باید گفت که به کاهش خطر ابتلا به آسم کمک می کند.

اما خوردن بیش از حد سیب باعث ایجاد عوارض جانبی زیادی نمی شود. اما ممکن است، خوردن بیش از حد سیب سیب افزایش وزن شود.

علاوه بر این، سیب ها اسیدی هستند و می توانند مینای دندان را صدمه بزند. دندانپزشکان توصیه می کنند سیب ها را برش داده و آنها را با دندان های عقب بجوید. آنها همچنین توصیه می کنند که بعد از خوردن سیب دهان را بشویید تاا اسید و قندها شسته شوند.