صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۵۲۳۳
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۱

گروه فرهنگی ـ معاون امور عمرانی استاندار همدان گفت: غار عل‌یصدر برند گردشگری استان است و دیگر بناها و آثار تاریخی دیار هگمتانه نیز باید با زمینه اطلاع‌رسانی و تبلیغات، سهم خود را بیابند.

به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از ایرنا، محمود رضا عراقی روز دوشنبه 13 اسفندماه در جلسه اعضای ستاد تسهیلات سفر استان همدان اظهار داشت: برنامه ریزی های خوبی برای میزبانی از مهمانان نوروزی در حال انجام است و مهمترین اصل برای همدانی ها رضایتمندی مسافران و گردشگران است.
معاون امور عمرانی استاندار همدان ادامه داد: اخلاق نیکو و همان نوازی مردم همدان در کنار طبیعت با صفا بی تردید موجب رضایت مسافران می شود.
وی اضافه کرد: استان همدان سرشار از جاذبه های طبیعی و تاریخی است و این مزیت ها را باید به زیباترین شکل و در نهایت خوبی به گردشگران معرفی کنیم.
عراقی با بیان اینکه عید نوروز نماد خدمت رسانی به مردم است گفت: رضایت مسافران موجب بازگشت آنها در سفرهای بعدی به همدان می شود.
معاون امور عمرانی استانداری همدان با اشاره به فراهم بودن زیرساخت های پذیرش گردشگران در این استان گفت: قطار گردشگری همدان با سرعت 140 کیلومتر در ساعت به صورت روزانه از 20 اسفند فعال می شود.
وی خاطرنشان کرد: هم اینک قطار همدان - تهران چهار بار در روز مسافر جابه جا می کند و پس از تعطیلات عید نوروز در پاسخ به تقاضاهای مکرر ساعت 6 صبح از همدان حرکت می کند.
معاون امور عمرانی استاندار همدان به آمادگی دستگاه های خدمات رسان، بانک ها، نمایندگی های بیمه، نیروهای امدادی و اصناف، پایانه ها، فرودگاه، ایستگاه راه آهن، بیمارستان ها، داروخانه ها، راهداری و جایگاه های سوخت برای خدمات دهی به مسافران تاکید کرد.
عراقی افزود: ارزیابی و نظارت برعملکرد کمیته های ستاد سفر نوروزی توسط 20 تیم بازرسی از 18 اسفند آغاز می شود.
وی رویداد همدان 2018 را تمرین همدلی برای مردم این منطقه دانست و گفت: گردشگری همدان تمام نشده و طرح های بزرگی را برای سال 2020 پیگیری می کنیم.
معاون امور عمرانی استاندار همدان یادآوری کرد: پذیرایی از مسافران نوروزی تمرین دیگری برای گردشگری همدان محسوب می شود و باید به بهترین شکل انجام شود.

** از ظرفیت باغ موزه بیشتر استفاده می شود
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان نیز در این جلسه به استقرار ستاد اسکان مسافران در مجتمع فرهنگی عین القضات اشاره کرد و گفت: تمهیدات لازم برای اسکان مسافران در هتل ها، مهمانسراها و اماکن آموزشی اندیشیده شده است.
علی مالمیر اظهار داشت: اماکن تاریخی و تفریحی همدان برای استفاده و بازدید گردشگران نوروزی آماده است و امسال از ظرفیت باغ موزه دفاع مقدس برای دیدار گردشگران بیشتر استفاده می کنیم.
وی از تپه هگمتانه به عنوان یکی از اماکن پربازدید همدان یاد کرد و افزود: حضور دستفروشان چهره این جاذبه تاریخی را مکدر ساخته و نیازمند ساماندهی است.
مالمیر به تشکیل 10 کمیته تخصصی برای فراهم کردن امکانات پذیرایی از مسافران نوروزی اشاره کرد و گفت: دستگاه های اجرایی بر اساس وظایف محوله برای اسکان، اقامت و خدمات دهی به مسافران آماده می شوند‌.

** نصب 150 المان نوروزی
معاون خدمات شهری شهرداری همدان نیز در این نشست خاطرنشان کرد: 150 المان شهری برای ایام نوروز در همدان نصب می شود که در ساخت این المان ها از اساتید برجسته کشور استفاده شده تا آثاری فاخر و زیبا در شان پایتخت گردشگری آسیا تهیه شود.
وحید علی ضمیر از کاشت چهار میلیون بوته گل در میادین و پارک های این شهر خبر داد و گفت: کاشت این بوته ها و درختچه ها از 15 اسفند آغاز می شود.
وی خاطرنشان کرد: 160 وظیفه برای شهرداری ها تدوین شده و با سه هزار و 500 نیرو در این نهاد برای آماده سازی شهر و استقبال از بهار تلاش می کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه سالانه 25 درصد از مسافران همدان از قشر فرهنگیان هستند، افزود: همدان از نظر آب و هوای چهار فصل است به دلیل قابلیت دسترسی و سهولت سفر مورد استقبال بسیاری از هموطنان قرار می گیرد.
محمد پورداود یادآوری کرد: در سال جاری 71 هزار مسافر در ایام نوروز و تعطیلات تابستان از طریق ستادهای آموزش و پرورش ساماندهی و اسکان داده شده اند.
وی با تاکید بر آماده سازی امکانات آموزش و پرورش در سراسر استان اظهار داشت: 166 فضا برای اسکان هفت هزار و 325 نفراز فرهنگیان در شبانه روز پیش بینی شده و 325 نفر از نیروهای استان نیز آماده خدمات رسانی به این مسافران هستند.
همدان یک هزار و 800 اثر تاریخی و طبیعی دارد و سالانه پذیرای حجم زیادی از گردشگران خارجی و داخلی است.


انتهای پیام