صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۵۵۰۶
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۴

گروه فرهنگی ـ رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان با تشریح فعالیت‌های دفاتر این ستاد در سطح استان گفت: ۱۷ دفتر این ستاد در یازده شهرستان و شش بخش استان فعال هستند.

اصغر حقی‌پور، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، به فعالیت ۱۷ ستاد بازسازی عتبات عالیات در لرستان اشاره کرد و افزود: ستادهای عتبات و عالیات در یازده شهرستان و شش بخش ازجمله اشترنیان، معمولان، کونانی و گراب فعالیت دارند.
وی با ذکر این مطلب که معماری به‌کار رفته در پروژه‌‌های عتبات عالیات تماما ایرانی ـ اسلامی است، اضافه کرد: ساخت پروژه صحن حضرت زینب(س) در کربلا به مساحت ۴۰ هکتار آغاز شده است که در فاز اول به مساحت هشت هکتار شروع شده است.
حقی‌پور با تاکید بر این‌که پروژه‌های ستاد عتبات عالیات در عراق، ۳۰۰ تا ۴۰۰ سال عمر دارند، ادامه داد: استان لرستان در ساخت مجتمع خدماتی درمانی حضرت علی ابن الحسین(ع) و هتل حضرت زهرا(س) مشارکت دارد این در حالی‌است که درب امامین عسگریین توسط لرستانی‌ها ساخته شد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان کمک به بازسازی عتبات عالیات را فرصتی معنوی و ارزشمند برای ذخیره اخروی انسان برشمرد و گفت: انتظار از مردم لرستان این است که از فرصت و موقعیت کمک به بازسازی عتبات عالیات استفاده کنند چراکه روایات فراوانی در رابطه با ارزش کار کمک به بازسازی عتبات عالیات بیان شده است.
وی با ذکر این مطلب که تمام مصالح ساختمانی خریداری شده توسط عتبات عالیات از تولیدات داخلی است، اضافه کرد: علاوه‌بر این برخی شغل‌های فراموش شده ازجمله آینه‌کاری، قلم‌زنی و خاتم‌کاری به دلیل نیاز این ستاد جهت بازسازی عتبات عالیات رونق گرفته است.

انتهای پیام