صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۶۷۱۷
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳

گروه اجتماعی ــ رئیس ستاد بازسازی عتبات استان همدان با اشاره به شعار ستاد در سال ۱۳۹۸ با عنوان «کالامحوری»، ابراز کرد: کالامحوری به این معناست که هر شهرستان تعهد خود را به کالا تبدیل کند و سیستم از وجوه نقد به کالامحوری تغییر کند.

به گزارش ایکنا از همدان، محمدعلی بادامی، رئیس ستاد بازسازی عتبات استان همدان در جلسه بررسی عملکرد ستاد در سال گذشته، امروز، 7 اردیبهشت‌ماه اظهار کرد: ستاد بازسازی عتبات در سطح کشور ستادی مردم‌نهاد است که فعالان این ستاد همگی خادمان امام حسین(ع) هستند.
وی با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان ابراز کرد: این ماه بابرکت فرصتی بسیار مناسب و فصل برداشت محصول است، سال گذشته سالی پرکار برای ستاد بود همه شهرستان‌ها به‌خوبی به تعهدات خود عمل کردند در بخش وجوه نقدی، غیرنقدی، هدایا، طلا و مس و برگزاری موکب‌ها و اعزام نیروهای مهارتی با وجود مشکلات و محدودیت‌های بسیار ستاد بازسازی استان همدان موفق شده تعهدات خود به مبلغ یک میلیارد و 200 میلیون تومان را محقق نماید.
وی با اشاره به افزایش این تعهد در سال جاری یادآور شد: این تعهد به یک میلیارد و400 میلیون تومان افزایش یافته است که متعلق به استان است و سهم هر شهرستان اعلام خواهد شد.
بادامی با اشاره به وجود مشکلات معیشیتی و اقتصادی گفت: تورم و مشکلات اقتصادی تأثیری در جمع‌آوری هدایا و نذورات نداشته است؛ چراکه هیچ‌گاه از ارادت مردم به اهل بیت(ع) کاسته نمی‌شود.
وی با اشاره به شعار ستاد در سال 1398 با عنوان «کالامحوری»، ابراز کرد: کالامحوری به این معناست که هر شهرستان تعهد خود را به کالا تبدیل کند و سیستم از وجوه نقد به کالامحوری تغییر کند، هم‌چنین لازم است که کالامحوری در مرحله نخست و جمع‌آوری نذورات در مرحله دوم قرار گیرد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات استان همدان ادامه داد: کالاهای مورد نیاز پروژه‌ها در کشور عراق باید احصاء شود و در راستای تأمین آن از طریق بهره‌گیری از ظرفیت شهرستان‌ها و تولیدات کارخانجات اقدام کرد.
انتهای پیام