صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۹۶۹۱
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۶

گروه اجتماعی ــ معاون کمیته امداد لرستان به تأمین ۹۰ درصد هزینه‌های درمان و جانبی بیماران صعب‌العلاج تحت حمایت این مرکز ‌اشاره کرد و گفت: چهار هزار بیمار صعب‌العلاج از خدمات درمان بیمه تکمیلی کمیته امداد لرستان بهره‌مند شدند.

به گزارش ایکنا از لرستان، فاطمه فولادی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد لرستان، امروز، هفدهم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به حمایت این نهاد از بیماران خاص و صعب‌العلاج، اظهار کرد: بیش‌از چهار هزار بیمار سخت‌درمان و ۶۵ بیمار خاص از خدمات درمانی و جانبی این نهاد بهره‌مند هستند.
وی به هزینه‌های زیاد و پیچیدگی روند درمان این بیماری‌ها اشاره کرد و افزود: سبد اقتصادی خانوارهای تحت حمایت، توان پرداخت و تحمل هزینه‌های جانبی بیماری‌های صعب‌العلاج و خاص را ندارد.
فولادی با تأکید بر این‌که دفترچه‌های درمانی مددجویان از ابتدای سال‌جاری به بیمه سلامت واگذارشده است، افزود: خدمات تکمیلی به بیماران صعب‌العلاج و خاص تحت حمایت تا سقف ۹۰ درصد هزینه‌های درمانی و خدمات جانبی پرداخت می‌شود.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد لرستان به نحوه مراجعه مددجویان تحت حمایت دارای بیماری خاص و صعب‌العلاج اشاره کرد و افزود: روند درمانی و مراجعه به مراکز پزشکی از طریق بیمه پایه انجام می‌شود و هزینه خدمات بیمه مکمل قابل‌ ارائه به مددجویان شهری و روستایی شامل فرانشیز خدمات درمانی شامل دارویی، بستری، آزمایشگاه، تصویربرداری، خدمات توان‌بخشی، تهیه عینک، سمعک، دست و پای مصنوعی، تجهیزات کمک تنفسی، خدمات پیوند اعضا، هزینه ایاب و ذهاب، خدمات اسکان، هزینه‌های دست‌دندان، خدمات دندانپزشکی و هزینه نگهداری از بیماران نیازمند می‌باشد که توسط کمیته امداد تأمین می‌شود.

انتهای پیام