صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۰۱۰۵
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۵

گروه اجتماعی ـ مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه فضای مجازی در استان در حوزه تولید محتوای خوب ضعف دارد، تصریح کرد: لازم است سواد فضای مجازی نیز در استان ارتقاء یابد.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، سعید کسرایی نیا، مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسان‌جنوبی، امروز 27 خرداد، در کارگروه فرهنگی اجتماعی شورای پیشگیری از وقوع جرم استان خراسان‌جنوبی، با موضوع بررسی اثر احتمالی توسعه اینترنت پرسرعت روستایی در گسترش آسیب‌های اجتماعی با اشاره به رونمایی از برنامه پنج ساله سازمان فضای مجازی سراج در استان افزود: این برنامه برای شامل برنامه‌های هدفمند و برگرفته از برنامه پنجم و ششم توسعه و توصیه بزرگان است و در آن 15 راهبرد محتوایی، 22 راهبرد عملیاتی، 10 راهبرد ویژه بیانیه گام دوم انقلاب و 18 سرفصل کمی دارد.
وی افزود: تلاش شده در برنامه پنج ساله سازمان سراج استان به سه اصل محتوا محوری در فضای مجازی، سواد فضای مجازی و گسترش شبکه نیروهای انقلابی و مومن توجه شود.
مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه فضای مجازی در استان در حوزه تولید محتوای خوب ضعف دارد، تصریح کرد: لازم است سواد فضای مجازی نیز در استان ارتقاء یابد.
کسرایی نیا با بیان اینکه دفاتر شهرستانی سازمان سراج در سال جاری شکل گرفتند، افزود: شبکه فعالیتی سازمان سراج در حال توسعه است.
وی با تاکید بر نظارت بر جوانان و نوجوانان در فضای مجازی، اظهار کرد: اگر درست برنامه‌ریزی کرده و فضای واقعی را با فضای مجازی همراه کنیم، می‌توانیم اثرگذار باشیم.
مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در خراسان‌‌جنوبی بیان کرد: برای اینکه در این حوزه اثرگذار و موفق عمل کنیم، لازم است شبکه فعالان فضای مجازی شکل بگیرد و برای آن کار تعریف کنیم.
کسرایی نیا یادآور شد: آمادگی داریم در روستاها بحث سواد فضای مجازی را با برگزاری کارگاه و اعزام مدرسین در تابستان دنبال کنیم.
انتهای پیام