صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۲۱۶۵
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹

گروه اجتماعی ــ مدیرکل بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان گفت: روستای چاه‌هاشم سرشار از ظرفیت کشاورزی، دامداری و صنایع دستی است که با فرهنگ زیبای بلوچستان پیوند خورده و در صورت اعتماد به بانوان این روستا و حمایت از آنان، می‌تواند اقتصاد بومی را رونق بخشد.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، فاطمه فاضلی، مدیرکل بانوان و خانواده استانداری صبح امروز، 4 تیرماه در حاشیه سفر به روستای چاه‌هاشم از توابع شهرستان زاهدان که با هدف بررسی وضعیت زنان و کودکان این روستا انجام گرفت، گفت: بزرگترین مشکلی که روستاهای منطقه از آن رنج می‌برند، محرومیت از تحصیل است؛ این محرومیت هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان وجود دارد.
وی اظهار کرد: از آنجایی که مدرسه به اندازه کافی وجود ندارد، کودکان مجبورند مسافت‌های طولانی را طی کنند تا خود را به نزدیک‌ترین مدرسه برسانند و این باعث می‌شود عده زیادی از تحصیل انصراف بدهند که خود مشکلات بسیاری به‌دنبال دارد.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری افزود: بانوان روستای چاه‌هاشم نیز در فقر آموزشی بسر می‌برند که در تلاش هستیم با رایزنی و برپایی جلسات متعدد با مسئولان استانی، نهضت سوادآموزی را رونق دهیم تا فرصت یادگیری برای بانوان این روستا فراهم شود.
وی بیان کرد: روستای چاه‌هاشم سرشار از ظرفیت کشاورزی، دامداری و صنایع دستی است که با فرهنگ زیبای بلوچستان پیوند خورده و در صورت اعتماد به بانوان این روستا و حمایت از آنان، می‌تواند اقتصاد بومی را رونق بخشد.
فاضلی افزود: هنر دستان بانوان روستایی را نباید نادیده گرفت؛ این دست‌ها آثار هنر زیبایی را خلق می‌کنند که می‌تواند بازارهای کشوری و جهانی را در دست گیرد.
وی عنوان کرد: نبود مرکز بهداشت نیز مشکل دیگر روستای چاه هاشم است که باید با همکاری دستگاه‌های زی‌ربط مرکز بهداشت روستایی راه‌اندازی شود.
این مقام مسئول اظهار کرد: کمبود مسکن و نبود مجوز زمین برای ساخت باعث شده تا چندین خانوار در کنار یکدیگر زندگی کنند که این امر سختی‌هایی به همراه دارد؛ در این سفر مصوب شد مشکلات مسکن زنان روستایی با بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان مطرح شده و جهت هموار کردن مشکلات، اقداماتی صورت گیرد.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان افزود: زنان واجد شرایط برای بهره‌مندی از حمایت بهزیستی و کمیته امداد شناسایی و جهت حمایت به این نهادهای حمایتی معرفی شدند.

انتهای پیام