صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۵۷۰۹
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۳

گروه اجتماعی ــ معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران وجود مواهب طبیعی این استان را دلیل امکان مهاجرت کودکان کار دانست و گفت: متأسفانه جمعیت قابل ملاحظه‌ای در استان به صورت حاشیه‌نشینی زندگی می‌کنند که اغلب والدین‌شان نگاهی ابزاری به فرزندان خود داشته و از آنان برای تأمین معاش استفاده می‌کنند.

وحید حسین‌زاده، معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران، اظهار کرد: اداره‌کل بهزیستی مازندران متولی امور کودکان در استان است و وظیفه حمایت از کودکان در سطح جامعه را برعهده دارد.

وی با بیان اینکه، تعدادی از کودکان از شرایط خوب خانوادگی برخوردار نیستند و در معرض آسیب قرار دارند، افزود: کار برای کودکان خوب نیست و آنان حق دارند بازی کنند تا در محیط مناسب رشد متناسب داشته باشند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران با بیان اینکه، بهزیستی مجری طرح «توانمندسازی مراقبت از کودکان کار و خیابانی» است، تصریح کرد: هدف بهزیستی در این طرح، ایجاد امنیت و حمایت و جلوگیری از سوءاستفاده از کودکان کار و خیابانی است.
وی با بیان اینکه در اواخر سال 97 مرکز حمایت از کودکان کار و خیابانی در آمل ایجاد شد، افزود: در سال 97 حدود 142 کودک کار از شهرستان ساری و شهرهای اطراف آن، پذیرش و حمایت شد.

نقش نان‌آوری کودکان ‌
حسین‌زاده وجود مواهب طبیعی مازندران را دلیل امکان مهاجرت کودکان کار دانست و گفت: متأسفانه جمعیت قابل ملاحظه‌ای در استان به صورت حاشیه‌نشینی زندگی می‌کنند که اغلب والدین‌شان نگاهی ابزاری به فرزندان خود داشته و از آنان برای تامین معاش استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: بهزیستی مازندران با همکاری سازمان‌های شرکای اجتماعی همچون نیروی انتظامی در اجرای طرح «توانمندسازی مراقبت از کودکان کار و خیابانی» اهدافی همچون ایجاد محیط کار سالم و امن و حمایت از کودکان خیابانی، تغییر کار کودکان به کار متناسب با توان جسمی و روحی آنان و مداخله اجتماعی و روانشناسانه در نظام خانواده، تعقیب می‌کند.

حمایت 565 نفر در طرح «کودک بازمانده از تحصیل»‌
معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران، اظهار کرد: طرح «کودک بازمانده از تحصیل» با هماهنگی آموزش و پرورش استان با هدف ممانعت از ترک و افت تحصیلی در کودکان دانش‌آموز در حال اجرا است که نتیجه اجرای این طرح در سال گذشته حمایت از 565 نفر بازمانده ازتحصیل 244 نفر دختر و 321 پسر بودند که از این تعداد 175 کودک بی‌سواد و 390 نفر ترک تحصیل گزارش شدند.
انتهای پیام