صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۸۹۵۳
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷

گروه فرهنگی ــ پوستر یادبود ۱۰۰ سال آموزش هنر در تبریز به‌مناسبت گرامیداشت یک قرن آموزش هنر در شهر اولین‌ها رونمایی شد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، پوستر یادبود ۱۰۰ سال آموزش هنر در تبریز به‌مناسبت گرامیداشت یک قرن آموزش هنر در شهر اولین‌ها عصر روز یک‌شنبه، سی‌ام تیرماه در مراسمی رونمایی شد. 

محمدمحمدپور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی در این آیین با بیان اینکه این آیین محملی برای بازتعریف جریان آموزش هنر است، گفت: باید این جریان مبارک بازنگری و تعمیق داده شود.

وی با اشاره به قدمت ۱۰۰ ساله هنرستان میرک تبریز و پرورش اساتید بنام کشوری و هنرمندان شاخص و برجسته در این هنرستان، هدف از برگزاری آیین نکوداشت صد سالگی هنرستان میرک را بازتعریف آموزش هنر با تأکید بر پیشینه درخشان آن در تبریز عنوان کرد.

محمدپور اظهار کرد: این آیین صرفاً یک همایش گذرا و سطحی نیست، بلکه یک رویداد و پدیده فرهنگی و هنری است که باید دامنه تاثیرات آن در حوزه‌‌ آموزش هنر قابل لمس باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: با مروری بر تاریخ آموزش هنر می‌توان مشاهده کرد که در دهه‌های گذشته ابتلا به کمیت‌گرایی سبب آسیب‌هایی در کیفیت آموزش هنر شده است، اما در برهه کنونی دغدغه ما، کیفیت آموزش و تربیت نسل هنرمندانی توانمند و اثرگذار است.

وی با تأکید بر لزوم احیای رابطه استاد و شاگردی در نظام سنتی آموزش هنر، یادآوری کرد: نگاهی به رابطه استاد و شاگرد در نظام معاصر آموزش هنر می‌تواند خلأها و مشکلات این حوزه را نمایان سازد، چون‌ بی‌شک یکی از مهم‌ترین دلایل درخشش هنرها در گذشته همین رابطه‌ها بوده که نمایانگر جهان‌بینی هنرمندان است و نشان می‌دهد که این نظام بیش از آنکه تعلیمی باشد، پرورشی است.

محمدپور گفت: این نظام آموزشی در کنار انتقال فنون و مهارت‌ها محلی برای کسب فضایل اخلاقی و تربیتی نیز بود و این امر موجبات تعالی هنر و هنرمند را فراهم می‌آورد.

انتهای پیام