صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۰۰۶۷
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۱

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی گفت: در زمینه قرائت قرآن رشد یافته‌ایم، لذا باید از این مرحله عبور کرده و به سمت تدبر و فهم آیات کلام وحی حرکت کنیم.

به گزارش ایکنا از خراسان‌رضوی، حجت‌الاسلام محمدتقی کاظمی‌نسب، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در چهل‌وسومین دوره طرح ملی دانشجومعلم قرآن کریم که شب گذشته، چهارم مردادماه در اردوگاه ثامن‌الائمه(ع) مشهد برگزار شد، بیان کرد: این طرح مصداق آیه نفر است که خداوند می‌فرماید: «فَلَوْلَا نَفَرَ مِن کلِّ فِرْقَةٍ مِّنْهُمْ طَائِفَةٌ لِّیتَفَقَّهُوا فِی الدِّینِ وَلِینذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُوا إِلَیهِمْ لَعَلَّهُمْ یحْذَرُونَ» «چرا از هر گروهی از آنان، طایفه‌ای کوچ نمی‌کند(تا طایفه‌ای در مدینه بماند)، که در دین(و معارف و احکام اسلام) آگاهی یابند و به هنگام بازگشت به سوی قوم خود، آن‌ها را بیم دهند؟! شاید(از مخالفت فرمان پروردگار) بترسند و خودداری کنند.

وی با بیان اینکه مشهد شهر قرآن و عترت است، ادامه داد: جلوه آمیخته قرآن و عترت و مصداق حدیث ثقلین در شهر مشهد مشهود، چراکه از یک طرف هم جوار مضجع شریف رضوی است و از طرف دیگر ظرفیت‎ها و مزیت‌های قرآنی در مشهد زمینه گسترده‌ای دارد.

کاظمی‌نسب اظهار کرد: در خراسان رضوی و مشهد 450 مؤسسه و خانه قرآنی وجود دارد که خانه‌های قرآن و برخی از مؤسسات زیرنظر سازمان تبلیغات اسلامی و برخی زیرنظر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی ادامه داد: 5000 هزار جلسه محلی قرآن در استان داریم که بسیاری از قاریان مطرح بین‌المللی در همین جلسات رشد یافته‌اند. ما در کشور 88 قاری بین‌المللی داریم که آوازه جهان اسلام بوده و نیمی از آنان قاریان مشهدی هستند.

وی اظهار کرد: امروز جلسات محلی قرآن کریم با سبقه 70 ساله در مشهد زیرنظر اساتید بزرگی فعال هستند که این جلسات کمتر در جاهای دیگر کشور دیده می‌شود. 1300 فعال قرآنی در مشهد مشغول به کار هستند که بیمه‌نامه برایشان صادر شده و اکثر این افراد را بانوان تشکیل می‌دهند.

کاظمی‌نسب گفت: در آزمون سراسری قرآن و عترت که اسفندماه سال 97 در مشهد و همزمان با سراسر کشور برگزار شد، بیشترین شرکت‌کنندگان به تعداد 21 هزار نفر از خراسان‌رضوی بودند، اما با وجود این حجم از فعالیت‌های قرآنی باید از حوزه قرائت عبور کنیم و به مرحله فهم و تدبر برسیم.

معاون قرآن و عترت ‌ارشاد ‌خراسان‌رضوی افزود: در جامعه به قرائت زیاد پرداخته شده و در این حوزه از فعالیت‌های قرآنی شاهد رشد بوده‌ایم، لذا همه دستگاه‌ها به‌ ویژه رادیو و صدا و سیما باید به معرفی چهره‌های قرآنی اهتمام ورزند.

وی اظهار کرد: این یک نقص بزرگ است که جوانان ما علاوه بر شناسنامه بازیگران و ورزشکاران ایرانی، شناخت کافی از بازیگران و ورزشکاران خارجی دارند اما از قاریان، حافظان و الگوهای جامعه قرآنی شناختی ندارند.

انتهای پیام