صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۷۰۳۸
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۹
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد؛

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ منصور غلامی گفت: در شرایط فعلی جامعه نیاز به قرآن، فهم و درک و مسائل علوم قرآنی دارد، علوم تجربی توسعه و پیشرفت زیادی پیدا کرده‌ است اما انسان در همه جای عالم نیاز به تکیه گاه، آرامش و عروه الوثقی دارد که قرآن کریم بهترین نمونه این تکیه گاه است.

به گزارش ایکنا از قم، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز 11 مهرماه در آیین اختتامیه سی و چهارمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور که در مجتمع دارالولایه قم برگزار شد، گفت: دانشجویانی که در این جشنواره شرکت کردند حاملین و دوست داران قرآن و عترت هستند، انس با قرآن کریم حسن اصیل است.

وی افزود: یکی از ماموریت‌های دانشجویان قرآنی این است که آموخته‌ها و توانمندی‌های خود را با کلام انتشار دهند تا عطر قرآن بین تمام دانشجویان جاری شود؛ برگزاری سی و چهارمین دوره این جشنواره بیانگر این است که 34 گروه از دانشجویان با قرآن مانوس شدند.

غلامی بیان کرد: در شرایط فعلی جامعه نیاز به قرآن، فهم و درک و مسائل علوم قرآنی دارد، علوم تجربی توسعه و پیشرفت زیادی پیدا کرده‌است اما انسان در همه جای عالم نیاز به تکیه گاه، آرامش و عروه الوثقی دارد که قرآن کریم بهترین نمونه این تکیه گاه است.

وی ادامه داد: مسلمانانی که با قرآن کریم مانوس هستند کمتر در مشکلات زندگی دچار ناامیدی می‌شوند و لذا امروزه با وجود گسترش ارتباطات و فضای مجازی نیاز به اعتقاد به خداوند و مانوس شدن با قرآن کریم ضرورت پیدا می‌کند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: امیدواریم که با تلاش جوانان شبکه‌های معارف قرآنی در سراسر جهان شکل بگیرد، زیرا دانشجویان هم از ظرفیت قرآنی و هم از ظرفیت ارتباطات می‌توانند به آسانی بهره گیرند.

انتهای پیام