صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۷۲۷۸
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۰

گروه فرهنگی ــ کتاب «حدیث حاضر غایب» روایتی صاف، ساده، عمیق و پرفرازونشیب از زندگی سردار سرلشکر حاج حسین همدانی است که از زبان جعفر مظاهری، همراه و همراز ۳۴ ساله این شهید بیان می‌شود.

حامد زمان میرآبادی، مسئول دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، سردار حاج حسین همدانی را از مفاخر استان همدان دانست و گفت: کتاب «حدیث حاضر غایب» روایتی صاف، ساده، عمیق و پرفرازونشیب از زندگی سردار سرلشکر حاج حسین همدانی است که از زبان جعفر مظاهری، همراه و همراز 34 ساله این شهید بیان می‌شود.

وی زمان رونمایی از کتاب را 15 مهرماه سال جاری اعلام کرد و گفت: رونمایی از این کتاب با حضور سرلشکر غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین هم‌زمان با نماز مغرب و عشا در حسینیه امام خمینی(ره) همدان برگزار می‌شود.

میرآبادی با اشاره به اینکه نویسنده این کتاب محسن صیفی‌کار از فعالان عرصه تاریخ شفاهی استان است، افزود: در این کتاب سعی شده است روایتی کامل از دوران فرماندهی جنگ، پس از جنگ، فعالیت‌های سیاسی و جهادی این شهید بزرگوار بیان شود.

محسن صیفی‌کار، نویسنده کتاب حدیث حاضر غایب، کتاب را دارای 40 فصل یا منزل عنوان کرد و گفت: جعفر مظاهری در نقش راوی در منزل نخست از اولین دیدار و آشنایی با سردار همدانی روایت می‌کند و سپس از دور و نزدیک رزم و مدیریت جهادی و فرماندهی شهید را تا پایان جنگ و سپس نگرش و عملکرد جهادی او را پس از جنگ در سمت‌های مختلف استانی و کشوری به نمایش می‌گذارد.

صیفی‌کار فصول آخر کتاب را با موضوع حضور مستشاری شهید همدانی در سوریه عنوان کرد و افزود: فصل آخر این کتاب به شیوه شهادت سردار همدانی در سوریه می‌پردازد.

وی کتاب حدیث حاضر غایب را روایت جامع و صحیحی از رزم و مدیریت شهید همدانی دانست و تصریح کرد: برای تدوین محتوای این اثر 80 ساعت مصاحبه انجام‌شده است که به گشت‌های برون‌مرزی در کردستان عراق، فرمانده میدانی در مهار فتنه 88، حضور مستشاری مؤثر در سوریه و جبهه مقاومت، حضور در کنگو به‌عنوان وابسته نظامی و بیان فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی و ... اشاره می‌کند.

محسن صیفی‌کار که تاکنون آثاری چون «ده متری چشمان کمین» و «آیینه تر از آب»، «تبسم نسیم»، «هم‌کیش موج»، «گنج‌نامه»، «از متن سرخ»، «رقص خاک‌ریز»، «آن شب قدر» از وی به چاپ رسیده است درباره هدف از ماهیت فعالیت در تاریخ شفاهی را تدوین دقیق رویدادهای تاریخی در دفاع مقدس، همراه با جزئیات و جلوگیری از انحرافات و اشتباهات تاریخی اعلام کرد.

انتهای پیام