صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۸۸۵۵
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
روستا آزاد:

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به وجود ۱۰ هزار پرونده رزمی ـ تبلیغی جهت اعزام طلبه رزمنده در این دفتر گفت: اعزام بیشتر طلابی که در جبهه حضور داشتند، از طریق دفتر تبلیغات اسلامی صورت می‌گرفت و اکثریت طلاب شهید در این دفتر پرونده تبلیغی دارند.

به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید روستا آزاد، 15 تیرماه در دیدار با احمد حاجی‌زاده، «رئیس ستاد کنگره ملی شهدای قم» با ارائه گزارشی از فعالیت‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در خصوص برنامه‌های شهدا و اعزام مبلغین رزمنده، اظهار کرد: قصد داریم جهت تعامل با ستاد کنگره شهدا یک بسته کاملی را جهت ارائه به ستاد کنگره ملی شهدا طراحی کنیم که بخشی از آن مربوط به حوزه فضای مجازی، فرهنگی و تبلیغی و تولیدات مکتوب و رسانه‌ای باشد که ظرفیت‌های خوبی در این زمینه‌ها در دفتر تبلیغات اسلامی وجود دارد.
 
وی با اشاره به وجود ۱۰ هزار پرونده رزمی ـ تبلیغی جهت اعزام طلبه رزمنده در این دفتر گفت: اعزام بیشتر طلابی که جبهه حضور داشتند، از طریق دفتر تبلیغات اسلامی صورت می‌گرفت.
 
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این که اکثر طلبه‌های شهید در دفتر تبلیغات اسلامی پرونده دارند، تصریح کرد: در دفتر، نرم‌افزاری برای شهدای روحانی ایجاد کردیم که از سوی آیت‌الله نوری همدانی رونمایی شد.
 
وی با اشاره به دیدار مدیران دفتر تبلیغات اسلامی با رهبر معظم انقلاب در سال ۹۷، افزود: در این دیدار، بعد از ارائه گزارشات ریاست دفتر تبلیغات اسلامی، مقام معظم رهبری تأکید کردند که قم در درجه اول اهمیت است و آیه «وَ أَنْذِرْ عَشِيرَتَكَ الْأَقْرَبِينَ» را سه بار اشاره کردند و با توجه به این که دفتر مأموریت کشوری دارد، گفتند قم به لحاظ مباحث انقلابی گری و اخلاقی شایسته توجه جدی است.
 
روستا آزاد با بیان اینکه در عین حالی که دفتر تبلیغات اسلامی مأموریت کشوری دارد و نزدیک به ۱۲ هزار مبلغ در هر سال اعزام می‌کنیم که یک بخش آن در قم هستند و مابقی در سراسر کشور فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: در راستای بیانات مقام معظم رهبری یک قرارگاه ویژه ای در خصوص قم تأسیس کردیم و بودجه متمرکزی در نظر گرفته شد و بخشی از این فعالیت ها مربوط به برنامه ها و یادواره شهدا است.
 
وی یک بخشی از جذب کردن مردم به کنگره شهدا را مربوط به پیشکسوتان و نیروهای بسیجی دانست و گفت: در درجه اول این قشر باید جذب کنگره شهدا شوند و در درجه دوم به بستگان شهدا فراخوانی زده شود تا فیلم، مستند و یا یک تولید اثر محلی انجام دهند که نفس این کار، یاد شهدا را زنده می‌کند.
 
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، تصریح کرد: بایستی فراخوان ایده و مسابقاتی در راستای بزرگداشت شهدا ویژه مبلغین برگزار کنیم یا یک سری آثار و اسنادی که در دفتر وجود دارد، و یا تولیدات رسانه‌ای که انجام شده است را تجمیع و به صورت یک مجموعه‌ای ارائه کنیم تا دسترسی برای عموم تسهیل شود.
 
وی با اشاره به اینکه از ظرفیت آموزشی دانشگاه باقرالعلوم(ع) نیز می‌توان در راستای برنامه‌های آموزشی کنگره ملی شهدا استفاده کرد، افزود: امکانات دفتر تبلیغات اسلامی جهت برگزاری مراسمات و یادواره‌های شهدا کاملاً در اختیار کنگره ملی شهدا است.
انتهای پیام