صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۷۴۸۸
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۶

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه شاکله اصلی روحانیت، خدمت‌رسانی به مردم است، گفت: رفتاری با اثر‌گذاری روانی و اجتماعی همراه است که نشئت گرفته از خدمت‌رسانی به مردم برای رضایت الهی باشد و این موضوع باید منشأ رفتار نیروهای جهادی طلبه باشد.

به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه، حبیب‌الله شعبانی موثقی، نماینده ولی فقیه در استان، امروز ۵ آذرماه، در آیین افتتاحیه حضور منسجم نیروهای جهادی در مراکز درمانی همدان، با بیان اینکه حضور در عرصه طلبگی با خدمت گره خورده است، اظهار کرد: اگر طلبه‌ای لباس خدمت را از تن بیرون کند، باید بگوییم که هویت اصلی خودش را از دست داده است.
وی افزود: شاکله اصلی روحانیت، خدمت‌رسانی به مردم است و کسی که در این عرصه ورود می‌کند، به دنبال اهداف و وظایف خود که خدمت رسانی است، است.
شعبانی با اشاره به اینکه این حضور در مراکز درمانی هم جنبه خدمت رسانی دارد و هم جنبه تبلیغی، مطرح کرد: اگر می‌خواهیم که این عمل برآیند بیرونی داشته باشد، نیازمند بازخوانی در انگیزه‌ها هستیم و لذا خوب است که طلاب قبل از ورود در این عرصه در خلوت خودشان، اخلاص این عمل را تقویت کنند.
وی کاری را تاثیرگذار دانست که داعیه الهی داشته باشد و گفت: رفتاری با اثر گذاری روانی و اجتماعی همراه است که نشات گرفته از خدمت رسانی به مردم برای رضایت الهی باشد و این موضوع باید منشا رفتار نیروها باشد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه در بحث کرونا دو دغدغه اصلی وجود دارد، خاطر نشان کرد: اولین دغدغه، ابتلای مردم به این ویروس منحوس و لزوم قطع زنجیره انتقال است و دومین دغدغه که مهم‌تر هم هست، مساله آمار مرگ و میرها است.
وی تصریح کرد: برنامه ریزی و ضرورت کاهش ابتلا در جای خود ضروری است، اما گروه‌های جهادی باید سر منتشر ابتلا به این بیماری را ببیند و برای مقابله با آن فعالیت کنند.
امام جمعه همدان با اشاره به اینکه می‌توان با آموزش، فرهنگی سازی و در اختیار قرار تجهیزات بهداشتی، ورود مردم به بیمارستان‌ها را کاهش داد، عنوان کرد: در قرارگاه شهید سلیمانی می‌توانیم با مدیریت گلوگاه‌ها و حضور محله محور به کمک کادر درمانی بشتابیم.
وی به تشریح اهمیت نقش روحیه در بین بیماران و در روند درمان پرداخت و بیان کرد: در شرایط فعلی که هیچ دارویی برای این بیماری در دنیا وجود ندارد، خوب است که توجه جدی به بحث روحی و روانی بیماران داشته باشیم و در این راستا قطعا حضور طلاب می‌تواند تاثیر گذار باشد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه اخبار و آمار مرگ میرها از نظر روانی دارای اثرات منفی است، مطرح کرد: در ایام فعالیت ستاد مردمی کرونا، کمیته‌ای تحت عنوان کمیته فرهنگی، مشغول فعالیت بود که وظیفه آن، القا آرامش به کادر درمان، بیماران و جامعه بود و لذا امروز نیز نیازمند وجود چنین کمیته‌ای هستیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه طب سنتی رقیب طب جدید نیست، ابراز داشت: باید بستری فراهم شود تا داروهایی که توسط طب سنتی مطرح شده و کادر پزشکی نیز آن را تایید کرده و عواقبی ندارد، در مراکز درمانی مورد استفاده قرار گیرد و نسبت به افرادی که در این خصوص ادعایی دارند نظر مشخصی بیان شود تا اگر استفاده از آن نتیجه بخش است برای درمان این بیماری به کار گرفته شود.
امام جمعه همدان با تاکید بر لزوم تقویت کادر درمان و بهداشت، اظهار داشت: در بعضی از موارد خصوصا در توجه به مسائل معنوی در روند درمان ما نقدهایی به ستاد ملی وجود دارد، اما نباید اقدامی در راستای تضعیف روحیه کادر درمان صورت گیرد.
وی به استعفا معاون وزیر بهداشت واکنش نشان داد و گفت: استعفایی که اتفاق افتاد و تعابیری که مطرح شده بود، اینها را خارج از انصاف می‌دانیم، چرا که فضای امروز جامعه و وزارت، فضایی نیست که به سمت حاشیه کشیده شود و همه باید همت کنند و همدل شوند تا این کار خوب را رقم بزنیم.

انتهای پیام