صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۳۸۰۳۱
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۲

جانشین ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان قم با تشریح برنامه‌های هفته پژوهش در این استان، گفت: برگزاری نشست‌های تخصصی و سمینارهای علمی پژوهشی، برگزاری سمینارهای شناسایی نیازهای پژوهشی و فناوری استان، دیدار با نخبگان و پیشکسوتان علمی، مخترعان و فناوران استان از جمله این برنامه‌هاست.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه قم، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین عسکر دیرباز، رئیس دانشگاه قم و جانشین ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری این استان، 9 آذرماه در سخنانی با بیان اینکه هفته ملی پژوهش و فناوری، فرصتی مناسب برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم آورده است، اظهار کرد: تمامی ذی‌نفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود برنامه‎‌ریزی کرده و اقدامات مؤثر را با هدف توانمندسازی در دستور کار قرار دهند.
 
جانشین ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان قم ادامه داد: ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری در سطح استان، تشویق و ترغیب پژوهشگران، تبیین وضعیت موجود پژوهش و فناوری، شناسایی و عرضه یافته‌های پژوهشی، بسترسازی برای تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی و فناوری توسعه یافته، برقراری ارتباط سازنده میان پژوهشگران و فناوران دستگاه‌های اجرایی و خریداران دستاوردها با تقویت ارتباط دانشگاه با صنایع و سایر مراکز مربوطه، و ایجاد فضای تعاملی برای آشنایی ذی‌نفعان حال و آینده واحدهای پژوهشی و فناوری با همدیگر از اهداف برگزاری هفته پژوهش است.
 
وی اظهار کرد: هفته پژوهش امسال با توجه به منویات مقام معظم رهبری با شعار پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید برگزار خواهد شد. امسال نیز همانند سال‌های گذشته برگزاری هفته پژوهش در سطح کشور با هماهنگی وزارت کشور و وزارت علوم تحقیقات و فناوری و در استان‌ها توسط استانداری و دانشگاه معین استان به‌صورت هماهنگ برگزار می‌شود.
 
دیرباز افزود: به همین منظور جلسات شورای سیاستگذاری در استانداری به‌صورت نیمه حضوری برگزار و احکام دبیران جشنواره‎‌ها توسط استاندار صادر و پیرو آن دبیران فعالیت را خود را آغاز کردند.
 
جانشین ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان قم با اشاره به مهمترین برنامه‌های استانی هفته پژوهش و فناوری، گفت: اجرای مراسم زنگ پژوهش با حضور مسئولان استانی و خیران مدرسه‌ساز، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار و رونمایی از دستاوردهای جدید با رویکرد کارافرینی و مهارت‌آموزی، برگزاری جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری استان، برگزاری جشنواره دانش‌آموزی و تجلیل از دانش‌آموزان پژوهشگر و فناور از جمله این برنامه‌هاست.
 
وی افزود: برگزاری نشست‌های تخصصی و سمینارهای علمی پژوهشی، برگزاری سمینارهای شناسایی نیازهای پژوهشی و فناوری استان، دیدار با نخبگان و پیشکسوتان علمی، مخترعان و فناوران استان، برگزاری تورهای پژوهشی برای بازدید از مراکز دانشگاهی تولیدی معدنی و پژوهشی استان، تقویت ارتباط صنعت و جامعه با دانشگاه‌ها، تقویت و حمایت از تولیدکنندگان داخلی، از جمله مهمترین برنامه‌های این هفته است.
 
رئیس دانشگاه قم با بیان اینکه برنامه‌های هفته پژوهش با توجه به شرایط خاص امسال و متناسب با شرایط برگزار خواهد شد، افزود: در راستای برگزاری موفق برنامه‌های هفته پژوهش، جلسات متعددی جهت هماهنگی در استانداری و دانشگاه قم برگزار شده است و ان‌شاءالله امسال با توجه به مشکلات موجود ناشی از بیماری کرونا، جشنواره‌ها، نمایشگاه و سایر برنامه‌های هفته پژوهش با توجه به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و توصیه‌های ستاد ملی کرونا به نحو شایسته به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام