صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۸۵۷۸
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۰

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود استان اردبیل، از اجرای طرح «یاران موعود» در ۴۱ مدرسه استان خبر داد و افزود: در راستای تحقق گسترش معرفت مهدوی این برنامه فرهنگی - تربیتی در مقاطع مختلف تحصیلی مدارس استان اجرا شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین طه نجفی‌نژاد، مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود استان اردبیل، در گفتگو با ایکنا از اردبیل، از اجرای طرح «یاران موعود» در ۴۱ مدرسه استان خبر داد و گفت: در راستای تحقق گسترش معرفت مهدوی، بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود اردبیل با همکاری آموزش و پرورش استان برنامه فرهنگی-تربیتی «یاران موعود» را در مقاطع مختلف تحصیلی مدارس استان اجرا کرد.

وی بیان کرد: مربیان بنیاد با عضویت و استفاده از فضای آموزشی «شاد» جهت گسترش معرفت و فرهنگ مهدوی در بین دانش آموزان مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم در سطح استان تلاش می‌نمایند و در این طرح ۴۱ مدرسه مشارکت دارند.

حجت‌الاسلام نجفی‌نژاد، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که بنیاد مهدی موعود(عج) در گذشته با آن درگیر بود گمنامی آن بود که با رایزنی و مکاتبات متعدد تلاش شد به دیگر دستگاه‌ها معرفی شود.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود استان اردبیل، خاطر نشان کرد: برگزاری برنامه سه‌شنبه‌های مهدوی نیز به شکل سازمان یافته و منسجم هر هفته در فرهنگسرای بانوان برگزار می‌شود که از دیگر برنامه‌های بنیاد مهدی موعود استان است و حرکت در این راستا نیازمند برنامه ریزی‌های روشن و اقدامات کارآمد است.

وی با بیان اینکه آموزش معارف عمومی مهدویت به صورت اصولی و صحیح در مقاطع مختلف تحصیلی امری مهم و ضروری است، افزود: ایجاد انگیزه جهت شناخت منجی موعود و فرهنگ انتظار در بین دانش آموزان، جلوگیری از نشر اطلاعات موهوم و خرافه در بین دانش آموزان و ایجاد یک پایگاه مهدوی در مدارس جهت شناخت موعود از دیگر برنامه‌های بنیاد است.

حجت‌الاسلام نجفی‌نژاد، با تاکید بر اجرای دوره مهارت‌افزایی اساتید در جهت هدایت بهینه و مطلوب‌تر فعالیت‌های مهدوی، حفظ، تقویت، توسعه توامان فرهنگ مهدوی و توان ملی تصریح کرد: تربیت و آموزش نیرو‌های انسانی براساس اهداف برنامه‌های توسعه‌ای و آمایشی و اصلاح و تغییر در نظام ارزشیابی اساتید نیز امری ضروری در جامعه اسلامی است.

انتهای پیام