صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۸۳۱۰
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۲
معاون اقتصادی وزیر کشور:

معاون اقتصادی وزیر کشور با اشاره به اینکه 16 بانک در حدود هزار و 800 واحد تولیدی را تحت تملک دارند که 58 درصد تعطیل است، بیان کرد: احیای واحدهای راکد و تحت تملک بانک و تکمیل پروژه‌های طرح توسعه باید مورد توجه باشد، در حال حاضر راه‌اندازی واحدهای نیمه تمام در سطح استان‌ها نیز در دستور کار است.

به گزارش ایکنا از قم، بابک دین‌پرست معاون اقتصادی وزیر کشور امروز 12 مردادماه در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید و افتتاحیه پروژه‌های طرح توسعه صنعتی در قم اظهار کرد: در جهت طرح توسعه اقدامات خوبی در قم انجام شده است و امروز از واحدهای صنعتی و تولیدی در ارتباط با طرح توسعه بازدید انجام شد.

معاون اقتصادی وزیر کشور افزود: مطالباتی را در رفع موانع تولید در دستور بررسی داریم و از صبح امروز در روند بازدید و افتتاح از یک واحد تولیدی طرح توسعه صنعتی با حجم سرمایه‌گذاری 100 میلیارد تومان و اشتغال 250 نفر قرار گرفتیم.

وی تصریح کرد:طرح توسعه شرکت‌های لوازم خانگی نیز یکی از طرح‌های مهم در قم است که با حجم سرمایه‌گذاری 1000 میلیارد تومان و اشتغال 800 نفر در یک سال راه‌اندازی می‌شود.

دین‌پرست بیان کرد: با حمایت‌های خوب مسئولان و صنایع در طول یک سال و نیم قبل اشتغال از 800 نفر به هزار و 600 نفر رسیده است و این مجموع سالانه 800 هزار دستگاه در 49 نوع تولید می‌کند که صد در صد افزایش تولید لوازم خانگی را دارد و تحول خوبی در تامین نیاز در این صنعت به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: در جلسه کارگروه تولید به بررسی مشکلات واحدها می‌پردازیم و طبق ماده 61 رفع موانع تولید هماهنگی‌های لازم ایجاد می‌شود، همچنین در جهت احیای واحدها و طرح توسعه از باب هدف‌گذاری در ستاد تسهیل اقداماتی دنبال خواهد شد.

معاون اقتصادی وزیر کشور اظهار کرد: در زمینه طرح احیای واحدهای راکد در تحت تملک بانک‌ها نیز تلاش‌های خوبی انجام شده و به بررسی شبکه بانکی در احیای این واحدها می‌پردازیم.

وی یادآور شد: 16 بانک در حدود هزار و 800 واحد تولیدی را تحت تملک دارند که 58 درصد تعطیل است، طبق دستور نحوه واگذاری در حوزه اموال بانک‌های مالی و اعتباری و شورای پول و اعتبار باید این واحدها به چرخه تولید بازگردند.

دین‌پرست گفت: راه‌اندازی واحدهای نیمه تمام در سطح استان‌ها نیز در دستور کار است ضمن اینکه در جهت بررسی واحدها دارای پرونده قضائی نیز اقداماتی صورت می‌گیرد.

وی افزود: امسال 691 مورد واحد تولیدی در رابطه با پرونده قضائی تشکیل کمیته مشترک دارد که البته در قم تعداد بسیار کم است، همچنین بررسی واحدهای بحرانی در ستاد استانی نیز دنبال می‌شود.

معاون اقتصادی وزیر کشور بیان کرد: احیای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد در شهرک‌های صنعتی از برنامه‌های جدی در حوزه اقتصادی است و در حال حاضر هزار و 11 شهرک و ناحیه صنعتی در کشور داریم که 838 مورد فعال است.

وی اظهار کرد: 47 هزار و 500 واحد مستقر در شهرک‌های صنعتی داریم که هشت هزار و 500 واحد غیر فعال است و در کارگروه‌های ستاد آن را پیگیری می‌کنیم.

انتهای پیام