صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۴۵۲۶
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۱

مسئول دبیرخانه پایتخت کتاب ایران ترویج و تبلیغ مهارت کتابخوانی بین عموم مردم را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: منابع ویژه‌ای برای توسعه زیرساخت‌های حوزه کتاب به سنندج تخصیص داده خواهد شد.

به گزارش ایکنا از کردستان، محمد اصلانی، مسئول دبیرخانه پایتخت کتاب ایران در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان با تبریک انتخاب سنندج به عنوان پایتخت کتاب ایران، اظهار کرد: پایتخت کتاب جهان از سال ۲۰۰۱ میلادی به این‌سو هر ساله از سوی سازمان یونسکو به شهری داده می‌شود که در جهت تقویت جایگاه کتاب و مطالعه حرکت کرده باشد.

وی با بیان اینکه هدف یونسکو این است تا از این طریق به اجرای برنامه‌های فرهنگی مرتبط با کتاب بپردازد، افزود: مدیرمسئول مؤسسه زانیاران کتابیار سنندج طرح انتخاب پایتخت کتاب ایران را با توجه به سند چشم‌انداز ۱۴۰۴، فرصتی برای مدیریت شهری در بحث ارتقای سطح فرهنگ عمومی و شهروندی دانست.

مسئول دبیرخانه پایتخت کتاب ایران ترویج و تبلیغ مهارت کتابخوانی بین عموم مردم را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: منابع ویژه‌ای برای توسعه زیرساخت های حوزه کتاب به سنندج تخصیص داده خواهد شد.

وی جذب بودجه‌های عمرانی ویژه برای تکمیل پروژه‌های ناتمام فرهنگی را از مزایای مهم این انتخاب ذکر کرد و ادامه داد: مطرح شدن ایده‌های خلاقانه و نوآورانه در حوزه تأسیس و تجهیز کتابخانه‌های مردم نهاد و برنامه‌های جذاب ترویجی و تبلیغی برای توسعه مهارت مطالعه و کتابخوانی از دیگر رویکردها و مزایای این افتخارآفرینی است.

اصلانی گفت: در این راستا گسترش فرهنگ مطالعه بین عموم مردم، در پی آن پایه‌ریزی بستر آگاهانه فرهنگ عمومی، ارتقای فرهنگ و روابط اجتماعی بین شهروندان، حرکت به سمت توسعه فرهنگی پایدار و شاداب‌سازی عمومی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با ایجاد مکان‌ها و برنامه‌های همسو با کتاب بیش از گذشته احساس می‌شود.

وی حمایت‌های دولتی از ناشران و کتابفروشان و مؤلفان و مترجمان و ادیبان را نیز مهم دانست و اظهار کرد: انتخاب سنندج به این عنوان گسترش و توسعه فرهنگ خرید کتاب و اهدا کتاب بین مردم را نیز رواج می‌دهد.

مسئول دبیرخانه پایتخت کتاب ایران از تلاش‌های اعضای مؤسسه زانیاران کتابیار سنندج برای تکمیل پرونده انتخاب سنندج به عنوان هفتمین پایتخت کتاب ایران تقدیر کرد و یادآور شد: طرح‌های متعدد خلاقانه و نوآورانه مدنظر برای انتخاب پایتخت کتاب همچون راه‌اندازی کتابخانه در نواحی منفصل شهری، برگزاری مسابقات کتابخوانی، اجرای پویش‌های فرهنگی در مناسبت‌های مختلف و حمایت از نویسندگان جوان در این راستا توسط این مؤسسه انجام شد.

انتهای پیام