وی با بیان اینکه این جشنواره ۲۵ اردیبهشتماه در این دانشگاه برگزار میشود، افزود: هدف از برگزاری جشنواره، ارتقای بهداشت تغذیه و ترویج سبک زندگی سالم کودکان و بزرگسالان برای ایجاد نشاط اجتماعی و امیدآفرینی است.
غلامی بیان کرد: مسابقه آشپزی در دو بخش دانشجویی و آزاد برگزار میشود و در حوزه رقابتی غذاهای بومی و محلی، دانشجویی و تغذیه کودکان در بین شرکتکنندگان رقابت صورت میگیرد. علاقهمندان میتوانند با ارسال مشخصات خود شامل نام و نام خانوادگی، شماره تماس و اعلام نوع حوزهای که تمایل به آشپزی دارند، در این جشنواره ثبتنام کنند.
مسئول امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور اسدآباد ادامه داد: شرکتکنندگان میتوانند غذاهای مورد نظر خود را قبلاً در منزل طبخ کرده و غذای آماده شده خود را از ساعت 9 تا 12 روز یکشنبه 25 اردیبهشت همراه با ورقهای که در آن نام دقیق غذا، مواد مصرفی در پخت و زمان لازم پخت و سایر مواد مصرفی ذکر شده باشد در کنار غذا ارائه کنند.
وی در مورد نحوه شرکت در مسابقه، گفت: این مسابقه بهصورت تیمی و انفرادی بوده و هر تیم حداقل دو و حداکثر سه نفر است، شرکتکنندگان در بخش دانشجویی همه باید دانشجو باشند و ارائه کارت دانشجویی و پرینت انتخاب واحد برای دانشجویان الزامی است.
غلامی در مورد نحوه داوری نیز بیان کرد: داوران براساس آیتمهای ویژه داوری همچون مواد غذایی سالم و متنوع و بهداشتی، روش پخت صحیح، طعم مطلوب، جذابیت ظاهری ارزیابی خود را انجام داده و غذا امتیاز خواهند داد.
وی افزود: در بخش غذاهای بومی علاوه بر موارد فوق به اصالت غذا و معرفی و احیای خوراکیهای بومی فراموش شده نیز امتیاز ویژه تعلق میگیرد.
مسئول امور فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور اسدآباد زمان ثبتنام را تا 22 ماه جاری اعلام کرد و گفت: هزینه ثبتنام در جشنواره 30 هزار تومان است و تعداد ثبتنام محدود است.
انتهای پیام