صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۶۴۹۷۴
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۷

كلاس‌های آموزش علوم قرآنی با حضور 100 نفر در مؤسسه بيت‌الحديث اروميه آغاز شده است و تا 15 مردادماه جاری ادامه می‌يابد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌های آموزش علوم قرآنی با حضور 100 نفر در مؤسسه بيت‌الحديث اروميه آغاز شده است و تا 15 مردادماه جاری ادامه می‌يابد.


نجيبه پناهی، مدير مسئول مؤسسه بيت‌الحديث اروميه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس‌‌های آموزش علوم قرآنی از اول تيرماه در مؤسسه بيت‌الحديث اروميه آغاز شده است و تا پايان شهريورماه سال جاری ادامه می‌يابد.


وی در ادامه با اشاره به شركت بيش از 100 نفر در اين كلاس‌ها افزود: كلاس‌های آموزش اين دوره 3 جلسه در هفته به مدت 120 دقيقه برگزار می‌شود.


پناهی تصريح كرد: از كلاس‌های اين دوره می‌توان به روخوانی و روانخوانی، تجويد، حفظ، تربيت معلم سطح 1 و 2 قرآن و نقاشی با محوريت قرآن اشاره كرد.


مدير مسئول مؤسسه بيت‌الحديث در پايان خاطرنشان كرد: از مربيان كلاس‌های اين دوره می‌توان به مهين الماسی، مهرناز جاويد‌دوست، فيض‌زاده و شيری اشاره كرد.