صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۰۴۹۹
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷
پرویز شیخ طادی:

گروه هنر: آثار حاضر در جایزه شهید آوینی در مقایسه با سینمای داستانی از تکنیک و ساختار خوبی سود برده است.


پرویز شیخ طادی، کارگردان سینما و عضو هیئت داوران جایزه بزرگ شهید آوینی با بیان مطلب فوق اظهار کرد: این رویداد با عنوان جایزه بزرگ شهید آوینی برگزار می‌شود، اما به دلیل گستردگی فراخوان شاهد حضور آثاری با موضوعات مختلف و ساختارهای متفاوت بودیم. فیلم‌های این دوره جایزه بزرگ شهید آوینی به حدی خوب بود که می‌توان ادعا کرد اگر سینمای مستند به همین میزان خوب پیش رود، سینمای داستانی اعتبار خود را از دست می‌دهد؛ چراکه مستندهایی با این کیفیت می‌تواند تاثیر شگرفی بر مخاطب داشته باشد.



وی افزود: این فیلم‌ها در مقایسه با سینمای داستانی علاوه بر اینکه ساختار و تکنیک خوبی داشتند، سرگرم کننده و تاثیر گذار هم بودند و لازم است که جدی‌تر گرفته شوند. البته تعداد کمی از این آثار هم به بازسازی صد در صد از یک موضوع پرداخته و به نوعی از نگاه زیبایی شناسی دور شده و فقط به جنبه‌های تاریخی توجه نشان داده بودند؛ در حالی که مخاطب سینمای مستند جدا از اینکه به دنبال دریافت اطلاعات تاریخی است، به وجه زیبایی شناسی آثار هم توجه نشان می‌دهد و اگر کارگردانی به این موارد توجه نداشته باشد، مخاطب خود را از دست می‌دهد.



شیخ طادی در پایان خاطرنشان کرد: همانطور که «تعهد» سرآمد گفت‌وگوها و اندیشه‌های شهید آوینی است، روح کلامی که وی بدان معروف است نیز در آثار مستندسازان وجود داشت و آنها کاملا متعهدانه نسبت به اجتماع، مخلوقات خداوند و حتی محیط زیست حرکت کرده بودند که جای تقدیر دارد.