صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۰۶۰۰
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳

گروه بین‌الملل: کارگاه ملی آموزش اقتصاد مبتنی بر شریعت اسلامی، فردا، چهاردهم آبان‌ماه، به همت مؤسسه پژوهشی نظام مالی اسلامی سنگال، در داکار آغاز می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی«aps.sn»، در این کارگاه آموزشی که تا روز جمعه، 17 آبان‌ماه، ادامه خواهد داشت، بیش از صد نفر از اعضای مؤسسات مالی و بانک‌های سنگال با اصول اقتصاد اسلامی آشنا خواهند شد.



همچنین برگزارکنندگان اعلام کردند که هدف از برگزاری این دوره آموزشی، ایجاد همسویی میان مؤسسات مالی و بانک‌های سنگال به‌منظور ارائه خدمات مبتنی بر شریعت اسلامی و تربیت کارشناسان در سطح ملی و بین‌المللی برای تقویت بانکداری اسلامی است.



روش‌های نوین عرضه خدمات بانکی اسلامی، اصول شریعت اسلامی، ساختار اقتصادی در اسلام، بانکداری اسلامی و روش استفاده از ابزارهای مالی اسلامی در عصر حاضر  و بیمه اسلامی، عنوان موضوعاتی هستند که در این دوره آموزشی برای شرکت‌کنندگان تبیین خواهند شد.



اساتید حاضر در موسسه پژوهشی نظام مالی اسلامی داکار تدریس در این دوره آموزشی را بر عهده دارند.