صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۰۸۱۷
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۹
حجت الاسلام خلیل‌پور:

گروه اندیشه: مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه تاکید کرد: دین مبین اسلام راه رسیدن به رشد و کمال را برای بانوان گشوده است پس آنان باید با شناخت و بصیرت وارد میادین اجتماع شوند.


حجت الاسلام محمد خلیل پور، مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه آذربایجان‌غربی، اظهارکرد: زمانی که حضرت محمد(ص) به عنوان خاتم پیامبران در جزیره‌العرب مبعوث شد بانوان هیچ منزلت و ارزشی در جامعه نداشتند به طوری که وقتی به مردی خبر می‌رسید که صاحب فرزند دختری شده است، رنگ صورتش از عصبانیت تیره می‌شود.



وی افزود: بانوان نیمی از جامعه بشری را تشکیل می‌دهند و دین مبین اسلام نیز راه را برای رسیدن بانوان به حد کمال گشوده است بنابراین آنان باید هویت واقعی خود را پیدا کنند.



وی اظهارکرد: در جامعه جاهلی زمان پیامبر اسلام(س) با وجود اینکه داشتن فرزند دختر برای مردان باعث سرافکندگی و شرمساری آنان بود اما رسول خدا با آن عظمت و بزرگی در مقابل دخترش حضرت زهرا(س) تمام قد خم می‌شد و دست مبارک حضرت فاطمه(س) را می‌بوسید.



مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه اضافه کرد: بنابراین پیامبر اسلام(ص) با نشان دادن احترام عملی به دخترش ثابت می‌کرد که دین اسلام برای بانوان حرمت و ارزش قائل است بنابراین ائمه اطهار(ع) و پیامبر و علمای اسلامی، مباحث مربوط به احترام به شان و منزلت بانوان را در میان مردم مطرح می‌کردند.



حجت الاسلام خلیل‌پور گفت: در قرآن کریم آمده است هر کس با تقوا و پرهیزکار باشد ارزش و جایگاه والاتری در نزد خداوند دارد بنابراین فرقی نمی‌کند که این فرد زن، یا مرد باشد پس اسلام که کاملترین دین است برای تمامی موجودات به ویژه انسان‌ها ارزش بسیار قائل است.



وی تاکید کرد: ارزش و منزلت زنان مسلمان بر خلاف زنان غیر مسلمان به اندازه‌ای است که پیامبر اکرم(ص) فرمود هر کس از پاهای مادر خود ببوسد مثل این است که آستانه کعبه را می‌بوسد و در جای دیگر فرمود، وقتی والدین برای کودکان خود هدیه می خرند در ابتدا هدیه دختران و سپس هدیه پسران را تقدیم کنند.



وی تصریح کرد: وظیفه بانوان مسلمان این است که در دین اسلام کنکاش و تحقیق کنند و از مطالب و دستورات آن در راستای رشد و اعتلای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آن استفاده کنند.



 مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه خاطر نشان کرد: پس دین مبین اسلام راه رسیدن به رشد و کمال را برای بانوان گشوده است پس آنان باید باشناخت و بصیرت وارد میادین اجتماع شوند.