صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۰۸۶۶
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۴
علی فضیلتی مطرح کرد:

گروه موسسات قرآنی مردم نهاد: دبیر اجرایی مسابقات قرآن احسن‌الحدیث به متعهد بودن مدیران نسبت به مباحث و مسائل قرآنی اشاره و تصریح کرد: لازم است تا مدیران مؤسسات به‌منظور ارتقای سطح مدیریتی از فضای مجازی برای دریافت شیوه‌های جدید رهبری و اداره یک مرکز بهره‌مند شوند.


علی فضیلتی، دبیر اجرایی مسابقات قرآن احسن‌الحدیث در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با تأکید بر ضرورت حضور متخصصان قرآنی در اجرایی فرآیند‌های علمی در مؤسسات قرآنی- مردمی افزود: یکی از مواردی که در رأس مدیریت مؤسسات حائز اهمیت برشمرده می‌شود، حضور متخصصان قرآنی با علم روز است.



وی در رابطه با نحوه دستیابی به روش‌های مدیریتی به شیوه مطلوب و اثرگذار در مؤسسات قرآنی بیان کرد: لازم است تا مؤسسات به صورت خودجوش و مردمی فعالیت کنند و وابسته به دولت به انجام فرآیند‌های پژوهشی، علمی در حوزه قرآن نباشند.



این کارشناس قرآن با اظهار اینکه مؤسسات قرآنی از فضای مجازی بهره‌مند شوند، گفت: مدیریت مؤسسات قرآنی نیازمند الگوگیری از تجارب اندیشمندان، مبلغان و یا فرهیختگان در عرصه قرآن کریم است تا با لحاظ فضای مجازی به دریافت اطلاعات مدون در شیوه‌های مدیریتی بپردازند.



وی در رابطه با وظایف مدیران در نظام تشکیلاتی مؤسسات قرآنی عنوان کرد: مدیران مؤظف هستند که چشم‌انداز سالانه پیش‌بینی و طراحی کنند، سپس براساس آن برنامه‌ریزی را در اولویت امور خود قرار دهند؛ همچنین مباحث مختلف اداری و اجرایی را ویژه سنین و گروه مختلف علمی و برنامه ریزی کنند.



علم مدیریت از ارتباط با سازمان و چگونگی اداره امور اجرایی نشأت می‌گیرد



دبیر اجرایی مسابقات قرآن احسن‌الحدیث افزود: علم مدیریت مجموعه‌ای از ارتباط با سازمان و چگونگی اداره آن و به‌کارگیری مؤثر منابع انسانی و مالی برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده، مطرح می‌شود که در حوزه مؤسسات قرآنی باید همگام با اطلاعات روز اتخاذ شود.



فضیلتی با بیان اینکه مدیران مؤسسات نسبت به فعالیت‌های قرآنی متعهد و کار آزموده باشند، گفت: مدیران که متعهد نسبت به مباحث و مسائل قرآنی هستند، موفق هستند؛ پروردگار جهانیان می‌فرمایند: «...وَالَّذِینَ هَاجَرُواْ وَجَاهَدُواْ فِی سَبِیلِ اللّهِ أُوْلَئِکَ یَرْجُونَ رَحْمَتَ اللّهِ وَاللّهُ غَفُورٌ رَّحِیمٌ»، کسانىکه هجرت کرده و راه خدا جهاد نموده‏‌اند، آنان به رحمت‏ خدا امیدوارند خداوند آمرزنده مهربان است.(سوره بقره 218)



وی در پایان یادآور شد: برای ارتقای سطح مدیریتی مدیران باید ادارات ارشاد و تبلیغات از کارگاه‌های علمی و تخصصی استفاده کنند، در واقع بازآموزی مدیران قرآنی یکی از ضروریات جامعه کنونی با توجه به تکنولوژی روز برشمرده می‌شود.