صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۱۳۰۸
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مسابقه حفظ قرآن کریم در قالب 3 و 5 جزء ویژه مربیان و قرآن‌آموزان جامعةالقرآن الکریم شهرستان زابل برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جامعة‌‌القرآن الکریم شهرستان زابل همزمان با فرارسیدن ماه محرم اقدام به برگزاری مسابقه حفظ قرآن کرده است که در این راستا 9 نفر از مربیان و 20 نفر از قرآن‌آموزان به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.



این دور از مسابقه در قالب حفظ 3 و 5 جزء قرآن کریم برگزار می‌شود که پس از بررسی داوران جامعةالقرآن زابل و اعلام نتایج به نفرات ممتاز جوایزی به رسم یادبود اهداء خواهد شد.



همچنین در ایام محرم، مراسم سوگواری امام حسین(ع) اعم‌ از سخنرانی، مداحی و بیان احکام اسلامی با حضور اساتید جامعةالقرآن شهرستان زابل هر روز ساعت 10 صبح در محل این مرکز قرآنی برگزار می‌شود.



لازم به ذکر است که در بخشی از جلسات به قرائت و تفسیر موضوعی زیارت عاشورا پرداخته می‌شود که در نظر گرفته شده است برای ارائه این مباحث تخصصی از 6 استاد قرآن استفاده شود.



یادآوری می‌شود، به‌مناسبت ماه محرم یک دوره آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم از ساعت 16:30 تا 17:30 با تدریس خورشید توحیدی‌توانا، از اساتید قرآن جامعةالقرآن زابل درحال برگزاری است که به‌ مدت 3 ماه ادامه خواهد داشت.