صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۴۲۱۳
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۰

گروه بین‌الملل: خطیب جمعه نجف اشرف دیروز، 17 آبان، تشکیل کمیته مقابله با نفوذ شیعی در مصر از سوی الازهر را محکوم کرد و از این مرکز خواست در مقابل افراط‌گرایی بایستد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی صوت العراق، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدصدرالدین قبانچی، خطیب و امام جمعه نجف اشرف، دیروز، 17 آبان، تشکیل کمیته مقابله با گسترش تشیع در مصر از سوی الازهر را محکوم و اظهار کرد: این اقدام از سوی الازهر بسیار تعجب برانگیز است.
حجت‌الاسلام قبانچی که در حسینیه «فاطمیه» نجف اشرف خطبه‌های جمعه را ایراد می‌کرد، در ادامه افزود: چگونه ممکن است که الازهر میانه‌رو در برابر فشارها تسلیم شود و این کمیته را تشکیل دهد؟!، چرا که این مرکز در گذشته‌ای نه‌چندان دور جایزبودن عبادت مذهب شیعه را فتوا داده بود.
قبانچی با اشاره به تهدید به کشتار عزاداران حسینی در عراق تصریح کرد: زمانی که عزاداران در عراق به قتل تهدید می‌شوند، این به معنای شکست و ناکامی در برابر تفکر حسینی است.
خطیب جمعه نجف ضمن قدردانی از دانشگاه بغداد به خاطر نام‌گذاری دومین روز ماه محرم هر سال به «روز سیاه‌پوشی» ابراز امیدواری کرد که همه دانشگاه‌های عراق سالروز شهادت امام حسین(ع) و ذکر مصیبت آن حضرت در روز عاشورا را زنده نگه دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به حذف کلمه «العلی» در عبارت «صدق الله العظیم» کتاب‌های درسی دانش‌آموزان عراقی اشاره کرد و گفت: در این کتاب‌ها آیات قرآن به عبارت «صدق‌ الله العظیم» ختم می‌شود، این در حالی است که ما «صدق الله العلی العظیم» می‌گوییم و این عبارت در قرآن آمده و همه علمای دین نیز آن را تأیید می‌کنند.
قبانچی بیان کرد: دومین اشتباه رایج در کتاب‌های درسی دانش‌آموزان عراقی آوردن عبارت «صلی الله علیه وسلم» در مقابل کلمه «الرسول» است، این در حالی است که در کتاب «صحیح بخاری» و «احمد بن حنبل» و دیگر منابع اهل تسنن، ذکر صلوات بر محمد و آل محمد آمده، بنابراین تصحیح این اشتباه با استناد به قرآن و سنت رسول الله(ص) و آوردن عبارت «صلی الله علیه وآله وسلم» ضروری است.