صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۴۹۸۸
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۶
حجت‌الاسلام موسوی‌ لارگانی:

گروه خبرنگاران افتخاری/نسرین خانی:عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی وقف را موجب فقرزدایی و رسیدن به عدالت اجتماعی دانست.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدناصر موسوی‌ لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مورد اهمیت وقف در جامعه گفت: وقف یکی از برکات دین اسلام است و این مهم در قبل و بعد از انقلاب اسلامی ایران توسط مردم مورد توجه بوده است، لذا امروزه آثار وقف گذشتگان بر کسی پوشیده نیست و کاملاً مشهود است.
وی ادامه داد: وقف گذشتگان در زمینه‌های مختلف جنبه آموزشی و ترویج امر به معروف برای نسل امروز داشته است زیرا امروزه نیز این امر بین مردم از اهمیت والایی برخوردار است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه توجه به نیت واقف یک شرط ضروری برای جلب مردم و واقفان به این امر توصیه شده در دین اسلام است، افزود: کسی که اموال خود را وقف می‌کند، انتظار دارد عواید وقفش در مسیر نیتش مصرف شود لذا سازمان اوقاف و امور خیریه باید به این موضوع توجه بیشتری کند تا مردم با رغبت بیشتری مراجعه کنند زیرا برخی از مشکلات جامعه با انجام وقف به راحتی حل خواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس نهم تصریح کرد: ما پیرو حضرت علی(ع) هستیم. ایشان نخلستانی را آباد کرده و بعد آن را وقف تهیه جهیزیه برای دختران بی‌سرپرست و ... می‌کردند.
وی اظهار کرد: اگر مسئولان به رواج وقف‌های عام‌المنفعه توجه بیشتری کنند، دیگر برخی مشکلات گریبانگیر جامعه نمی‌شود زیرا امروزه برخی از دختران شرایط سنی ازدواج را دارند اما به دلیل مشکلات مالی و ... نمی‌توانند ازدواج کنند که این مهم می‌تواند به از بین بردن این مانع کمک شایانی کند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نوع نیات واقفان را از دیگر عوامل مهم در رفع فقرزدایی دانست و گفت: وقف ایجاد یک مرکز تولیدی یا صنعتی می‌تواند موجب درآمدزایی برای جوانان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی شود. آن وقت این جوانان هم مانند دیگران از حاصل دست رنج خود استفاده می‌کنند.
موسوی‌ لارگانی تأکید کرد: اسلام با تکدی‌گری مخالف است لذا واقفان با وقف در امر کمک قرض‌الحسنه و بلاعوض می‌توانند از به‌وجود آمدن چنین ناهنجاری جلوگیری کنند، البته واقفان نیز باید توجه داشته باشند که انجام این مهم ثواب دنیوی و اخروی بسیاری دارد که خداوند متعال نیز در قرآن کریم به آن اشاره کرده است.
وی با بیان اینکه در برخی از روایات نیز آمده که کمک قرض‌الحسنه موجب 18 برابر شدن دارای فرد می‌شود، با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی برای جذب افراد و ایجاد روحیه وقف در افراد از جمله وظایفی است که سازمان اوقاف و امور خیریه باید به آن توجه زیادی کند، خاطرنشان کرد: فقرزدایی، رسیدن به عدالت اجتماعی و ... از جمله آثار خوب وقف در جامعه است.