علی تقوایی، معاون تربیت و آموزش سازمان بسیج دانش آموزی کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم سبک زندگی اسلامی را در بین دانشآموزان اشاعه دهیم ابتدا باید به دوران دفاع مقدس بازگشته و ببنیم رزمندههای کم سن و سال که در آن دوران حضور داشتند چه سبکی را دنبال میکردند و بسنجیم که این سبکی که باعث شد این افراد به اینجایگاه برسند، غربی بوده یا شرقی و یا اسلامی _ ایرانی بوده است.
وی افزود: دانشآموزانی که در آن دوران درس را کنار گذاشته و با رضایت والدین و یا گاها با پافشاری اجازه حضور در جبهه حق علیه باطل را کسب و در جبهه حاضر شدند یک سبک ایثاری داشتند که کاملا هم اسلامی بوده است.
تقوایی خاطر نشان کرد: ایجاد و برپایی حلقههای صالحین که در مدارس راهاندازی شده است روشی مناسب برای احیای سبک زندگی اسلامی در بین دانشآموزان است که سعی داریم با احیای این حلقهها سبک زندگی اسلامی را در زندگی دانشآموزان انتقال دهیم.
معاون تربیت و آموزش سازمان بسیج دانش آموزی کشور تصریح کرد: سبک زندگی اسلامی به معنای سبک زندگی جهادی، حماسی و به تعبیری سبک زندگی اسلامی، سبک زندگی حسینی(ع) است.
وی افزود: سبک زندگی اسلامی آمیخته از امید، مجاهدت و داشتن بلندترین آرمانها با درون مایه توحید و اخلاص و صفا بوده که نتیجه آن در زندگی اخلاقمداری و مهرورزی به دیگران است.
تقوایی اظهار داشت: یکی از عناصر سازنده پیگیری و ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی در بین دانشآموزان، بهرهگیری از سبک زندگی شهدای دفاع مقدس بوده که حاوی نکاتی بسیار آموزنده و ارزشمند و قابل الگوگیری است.
وی با تاکید بر اینکه روش و سبک زندگی شهدای دانشآموز باید برای نسلها بازگو شود، افزود: نکات درسآموز زندگی شهدا خصوصا حالات آنان قبل از شهادت از جمله مسائلی است که باید قبل از اینکه در اثر گذشت زمان مورد فراموشی و غفلت قرار گیرد، جمع آوری و مدون شده و مورد بهره برداری قرار گیرد.
معاون تربیت و آموزش سازمان بسیج دانش آموزی کشور ادامه داد: برای ارتقای سطح معرفتی نسلهای آینده کشور و همچنین زمینه سازی برای تحقق حکومت جهانی اسلام باید برای زنده نگهداشتن یاد شهدا و انتقال معارف مربوط به حوزههای شهادت و ایثار در بین دانشآموزان تلاش کنیم.
وی از برگزاری گفتمانهای دینی با موضوع سبک زندگی اسلامی در مدارس خبر داد و گفت: برگزاری گفتمانهای دینی و حلقههای صالحین برای نوجوانان و جوانان به شیوه پرسش و پاسخ در مدارس باعث خواهد شد تا این افراد در موضوعات غرق و موارد مطرح شده را بهطور کامل لمس کنند.
تقوایی با اشاره به اینکه در سال گذشته حلقههای صالحین و گفتمانهای دینی با استقبال گسترده نوجوانان و جوانان روبرو بوده است، اظهار داشت: از دیگر موضوعات عنوان شده در گفتمانهای دینی می توان به آشناسازی دانشآموزان با نحلههای انحرافی اشاره کرد.
معاون تربیت و آموزش سازمان بسیج دانش آموزی کشور یادآور شد: برای مقابله با گسترش عرفانهای کاذب و باورهای دروغین و نحلههای انحرافی، آشنایی دانش آموزان و دانشجویان و نسلهای جدید بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد که این مهم نیازمند کارهای فرهنگی در این حوزه است.
تقوایی در پایان گفت: برگزاری گفتمانهای دینی به صورت چهره به چهره و شرکت نوجوانان و جوانان در این جلسات از اهداف اصلی بسیج دانشآموزی در سال تحصیلی جدید است.