صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۶۵۸۲
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همزمان با ماه محرم توسط گروه فرهنگی مؤسسه تدبر در قرآن و سیره(ع) مشهد، لوح فشرده «تدبر در سیره اهل بیت(ع)» تهیه و تولید شده است.

حمیدرضا طالب، مسئول روابط عمومی مؤسسه تدبر در قرآن و سیره(ع) مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: گروه فرهنگی مؤسسه تدبر در قرآن و سیره(ع) مشهد همزمان با آغاز ماه محرم اقدام به تهیه و تولید لوح فشرده «تدبر در سیره اهل بیت(ع)» کرده است؛ مسئولیت هماهنگی و نظارت بر تدوین این محصول علی نورزی است.

وی در ادامه بیان کرد: 50 حلقه از این لوح فشرده منتشر شده است تا در اختیار جامعه قرآنی قرار گیرد؛ باید یادآور شد حجت‌الاسلام والمسلمین محمد الهی‌خراسانی، از پژوهشگران قرآنی محتویات این حلقه‌ها را آماده‌ کرده است.

طالب افزود: تهیه این محصول براساس برگزاری دوره‌های تربیت مربی تدبر در قرآن و سیره(ع) بوده است که با ضبط هر یک از جلسات، محتویات و موضوعات مورد بررسی قرار گرفته و توسط گروه فرهنگی این مؤسسه تهیه شده است.

مسئول روابط عمومی مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد بیان کرد: مبلغ این محصول قرآنی، 4 هزار تومان است که تا به حال 20 حلقه از آن به فروش رسیده است که اغلب مربیان برای استفاده از این لوح فشرده اقدام کرده‌اند.

وی در پایان یادآور شد: همچنین علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر از این محصول قرآنی می‌توانند با شماره مؤسسه تدبر در قرآن و سیره(ع) 8536771 با کد 0511 تماس حاصل کنند.