صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۷۵۱۷
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۰

شعب خارجی: حامد کرزی، رئیس جمهور افغانستان روز پنج‌شنبه، 23 آبان ماه،در مراسم عاشورای حسینی در مسجد جامع امام محمدباقر(ع) شرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه غرب آسیا،  رئیس جمهورافغانستان  با حضور در مراسم عاشورای حسینی(ع )  ضمن گرامیداشت یاد و نام امام حسین(ع) و یاران با وفایش از بارگاه الهی برای افغانستان آرزوی امنیت، وحدت ملی و صلح کرد.
همچنین، مراسم بزرگداشت عاشورای حسینی(ع) با حضور هزاران عاشق دلسوخته و دوستداران اهل بیت(ع) نبوت و امامت در سراسرافغانستان برگزار شد..
محمد کریم خلیلی، معاون دوم ریاست جمهوری و وزیر بهداشت این کشور نیز در جمع شماری از عزاداران با اهدای خون عاشورای حسینی  را گرامی داشت.
 یادآوری می شود، امروز درحالی  مراسم عاشواری حسینی برگزار شد که تدابیر ویژه امنیتی از چند روز گذشته در سراسر این  کشور از سوی نیروهای امنیتی اتخاذ شده بود.