محمد امید، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با بیان مطلب اظهار کرد: این نهاد حمایتی در راستای ایجاد اشتغال مددجویان برنامهریزیهایی را ترتیب داده است تا بتواند محرومان را به خودکفایی رسانده و از دایره حمایتی خارج کند.
وی افزود: این کمیته طبق تفاهمنامهای که با اداره بیمه و اداره تامین اجتماعی داشته است در صورت جذب مددجویان در یک واحد صنفی به مدت یک سال حق بیمه این افراد را که کارفرما باید پرداخت کند را پرداخت کرده و کارفرما را جهت جذب این عزیزان ترغیب خواهد کرد.
امید اشاره کرد: این اقدام در راستای ایجاد انگیزه برای جذب نیروهای تحت پوشش کمیته امداد صورت خواهد گرفت و همین امر اولین قدم برای حمایت مددجویان جهت جذب ثابت در بازار کار خواهد شد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به این که این طرح در مراحل متعدد اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: در مرحله نخست بالغ بر هفت هزار و 600 نفر از مدد جویان از سوی نهادها و سازمانهای دولتی و خصوصی مشغول بکار شدهاند و کمیته امداد برای هزینه بیمه این افراد هزینهای بالغ بر هفت میلیارد و 600 میلیون تومان در نظر گرفته است.
وی افزود: اتاق صنعت و معدن کشور با همکاری کمیته امداد ابلاغیه این طرح را به همه کارفرمایان ارائه کرده است و خدمات ویژهای را به کارفرمایانی که مددجویان کمیته را استخدام کنند، ارائه خواهد کرد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: اگر بخواهیم مددجویان کمیته امداد را به خودکفایی برسانیم، نیازمند این هستیم که بالغ بر یک میلیون و 500 هزار نفر از مددجویان صاحب شغل باشند، اما بنا به شرایط برخی از محرومان، تنها حدود 900 هزار نفر آمادگی اشتغال را دارا هستند که اگر روند جذب به کار این محرومان ادامه پیدا کنند؛ بار زیادی از روی شانه کمیته برداشته شده و میتواند خدمات بهتری را به دیگر محرومان ارائه کند.
امید اشاره کرد: در سطح کشور هزار ناظر کمیته امداد بر روند اجرای طرحهای اشتغالزایی نظارت میکنند تا این طرحها از مسیر اشتغالزایی انحراف پیدا نکنند و به مرحله سوددهی برسند.
وی گفت: همه افرادی که وارد بازار کار میشوند از سوی کمیته امداد و سازمان فنی و حرفهای دورههای آموزشی را پشت سر گذاشتهاند.