صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۸۷۱۲
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۵
از سوی جولایی:

گروه اجتماعی: مدیر عامل ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند فردا دوشنبه 27 آبان‌ماه جاری به تشریح برنامه‌های این ستاد می‌پردازد.


قهرمانی، مدیر روابط عمومی ستاد دیه کشور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد:  نشست خبری مدیر عامل ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند فردا دوشنبه 27 آبان‌ماه جاری برگزار می‌شود.



وی افزود: در این نشست که به منطور ارائه عملکرد ستادهای دیه سراسر کشور در سال 1392 و همچنین تبیین فعالیت‌های پیش رو برگزار می‌شود اسدالله جولایی مدیر عامل ستاد دیه  در جمع خبرنگاران حضور پیدا خواهد کرد و برنامه‌های این ستاد را تشریح خواهد کرد.



به گفته قهرمانی این برنامه ساعت 11 در محل دفتر مرکزی ستاد دیه کشور واقع در خیابان طالقانی، خیابان استاد نجات الهی، برگزار می‌شود.