صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۸۹۵۷
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۹

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله نهایی اولین جشنواره قرآنی الحافظون به همت سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ با حضور شش نفر از داوران برجسته کشورمان در دو بخش بانوان و آقایان برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرحله نهایی اولین جشنواره قرآنی الحافظون به همت سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ از صبح روز سه‌شنبه، 28 آبان‌ماه در بخش بانوان آغاز می‌شود.



بنابراین گزارش، در این دوره از مسابقات شش نفر از داوران برجسته کشورمان در دو بخش بانوان و آقایان به امر قضاوت این مسابقات خواهند پرداخت که سهم هر یک از بخش‌های بانوان و آقایان سه داور است.



در بخش آقایان، سعید رحمانی، حسن ربیعیان و محمدمهدی بحرالعلوم و در بخش بانوان نیز صریحی‌نژاد، الماسی و آقایی رقابت قرآنی شرکت کنندگان در جشنواره قرآنی الحافظون را قضاوت خواهند کرد.



اولین جشنواره قرآنی الحافظون در مقاطع سنی زیر هفت سال، از هشت  تا 15 سال، از 16 تا 50 سال و بالاتر از 50 سال در رشته‌هایی همچون حفظ کل، حفظ 25 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ 15 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ هفت جزء، حفظ پنج جزء، حفظ سه جزء، حفظ دو جزء، حفظ یک جزء، حفظ موضوعی قرآن کریم و ... برگزار می‌شود و با توجه به هر مقطع سنی رشته‌ها نیز تغییر خواهد کرد.



یادآور می‌شود، این جشنواره از روز سه‌شنبه، 28 آبان‌ماه به مدت چهار روز در مجموعه فرهنگی، دانشجویی 13 آبان(لانه جاسوسی سابق) واقع در خیابان  طالقانی، روبروی متروی ایستگاه طالقانی برگزار می‌شود.