صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۹۱۹۸
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۱
حسینی تأکید کرد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرمسئول مؤسسه مبین با تأکید بر ضرورت استفاده از مشاوران قرآنی در اداره مؤسسات گفت: مؤسسات قرآنی ـ مردمی برای جهت‌‌دهی فعالیت‌های آموزشی و تخصصی خود نیازمند بهره‌مندی از حضور مشاوران هستند.


سیدحسن حسینی، مدیرمسئول مؤسسه قرآنی مبین شهرستان کمیجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه ساختار مؤسسات قرآنی براساس هیئت‌مدیره‌ای تشکیل شود، گفت: با توجه به رویکرد مؤسسات قرآنی در حوزه استعدادیابی و ترویج فرهنگ قرآنی لازم است تا ساختار هیئت‌مدیره‌ای برای این دست از مراکز قرآنی تشکیل شود.



لزوم ساختار هیئت‌مدیره‌ای در نظام مؤسسات قرآنی



وی در رابطه با ساختار هیئت‌مدیره‌ای اظهار کرد: به‌طورقطع مدیریتی که بر پایه و اساس مشارکت صورت گیرد، مناسب‌تر است؛ در واقع در ساختار هیئت‌مدیره‌ای افکار متفاوت گردهم می‌آیند و به اعمال نظر در رویکردهای مختلف می‌پردازند.



حسینی به اهم وظایف مدیران مؤسسات قرآنی ـ مردمی اشاره و تصریح کرد: مدیران موظف هستند تا براساس اساسنامه‌ای که برای آنها مصوب شده است، گام بردارند؛ به‌طورکلی تنظیم شاخصه‌ها و برنامه‌ریزی جامع در ساختار یک مجموعه از جمله وظایف مهم یک مدیر موفق برشمرده می‌شود.



ثبت و ضبط روند فعالیت‌های مؤسسات توسط مشاوران



مدیرمسئول مؤسسه مبین کمیجان با تأکید بر ضرورت استفاده از مشاوران قرآنی در اداره مؤسسات قرآنی عنوان کرد: مدیران مؤسسات برای سامان بخشیدن به نحوه ثبت و ضبط روند فعالیت‌ها نیازمند یک فردی حاذق در اعمال و اجرای برنامه‌ها هستند که به‌عنوان مشاوره راهکارهای صحیح به مدیر این دست از مراکز ارائه دهند.



وی در رابطه با تأیین چشم‌اندازهای سالانه برای اجرای فعالیت‌های نظام‌مند در مؤسسات قرآنی اظهار کرد: هر مجموعه‌ای برای انجام فعالیت‌های نظام‌مند نیازمند تعریف چشم‌اندازهای سالانه است تا از این رو همراه با برنامه‌ریزی به اهداف کوتاه مدت، میان مدت و یا بلند مدت دست یابند.



حسینی در ادامه یادآور شد: لازم است تا کارگروه‌هایی برای نظام‌دهی به برنامه‌های مؤسسات قرآنی ـ مردمی تشکیل شود تا از این رو، اهم برنامه‌ها روش‌مند جلوه یابند؛ ناگفته نماند وظایف کارگروه‌ها بررسی، تصویب و اجرای برنامه‌های کابردی در مجموعه‌ها است که مؤسسات قرآنی همواره نیازمند به تشکیل چنین گروه‌هایی هستند تا گرایشاتشان به سمت و سوی تخصصی‌ شدن حرکت کند.



مدیرمسئول مؤسسه مبین کمیجان خوستار ارتقای سطح دانش و معلومات مدیران مؤسسات قرآنی شد و افزود: به‌طورکلی مهم‌ترین عامل پیشرفت مدیران مؤسسات قرآنی، ارتقای سطح دانش و معلومات آنان است، در واقع مدیران برای کاهش زمان و هزینهٔ آزمایش و خطای برنامه‌ها باید همگام با علم روز حرکت کنند.



وی در پایان در رابطه با تخصصی بودن روش‌های مدیریتی در حوزه مؤسسات قرآنی خاطرنشان کرد: لازم است تا دور‌ه‌های بازآموزی قرآن برای مدیران برگزار شود تا روش‌های مدیریتی همراه با جامعه کنونی ارتقاء یابد؛ به‌ همین منظور مدیران با روش‌های مدیریتی به‌صورت تخصصی و کاربردی آشنا خواهند شد.