صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۹۵۹۳
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۲

گروه سلامت: دبیر اجرایی برگزاری کنگره زندگی سالم وتوسعه مراقبت های پرستاری-مامایی با اشاره به ضرورت توجه به معنویات به عنوان بخشی لاینفک از زندگی در پرستاری، گفت: این بخش باید در مراقبت‌های پرستاری به صورت علمی به کارگیری شود تا رضایتمندی بیماران از خدمات، افزایش و سلامت انان ارتقا یابد.


طیبه غریبی، دبیر اجرایی برگزاری کنگره زندگی سالم و توسعه مراقبت‌های پرستاری-مامایی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به ضرورت توجه به معنویات به عنوان بخشی لاینفک از زندگی، گفت: این بخش باید در مراقبت‌های پرستاری به صورت علمی به کارگیری شود تا رضایتمندی بیماران از خدمات افزایش و سلامت آنان ارتقا یابد.



غریبی با ضروری خواندن برگزاری کنگره‌هایی علمی به منظور دستیابی و ارتقای زندگی سالم، گفت: کلیه علاقمندان فرصت دارند تا 30 آذر‌ماه آثار و مقالات خود را به دبیرخانه این کنگره به آدرس  http://hlnmc.bpums.ac.ir  مراجعه و نسبت به ارسال مقالات خود اقدام کنند.



معاون دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اهداف برگزاری این کنگره، گفت: ارائه نتایج جدیدترین تحقیقات و دستاوردهای علمی مرتبط با توسعه مراقبت‌های حرفه‌ای پرستاری و مامایی از جمله مهم‌ترین اهداف برگزاری این کنگره است که در ابعاد مختلف از جمله سلامت معنوی و سبک زندگی به آنها پرداخته می‌شود.



وی افزود: رفتارهای ارتقاء دهنده سلامتی بخش لاینفک سبک زندگی افراد و تعیین‌کننده سلامتی آنهاست که به صورت ویژه در حوزه پرستاری و مامایی در این کنگره به آنها پرداخته خواهد شد.



غریبی با اشاره به محورهای مختلف این کنگره، تصریح کرد: نقش پرستار و ماما در توسعه مراقبت‌ها و خدمات بومی، آموزش و پیشبرد و سلامت جامعه، راهکارهای ارتقای کیفیت مراقبت پرستاری و مامایی در توانبخشی، بهداشت روان و زندگی سالم، زندگی سالم و طول عمر بیشتر از جمله محورهای این کنگره را تشکیل می‌دهد.



وی ادامه داد: زندگی سالم و سلامت جامعه فردی، خانوادگی و اجتماعی در دوران‌های مختلف زندگی، نقش بهداشت محیط و جامعه در زندگی سالم، تهدیدها و فرصت‌ها، عدالت در سلامت و راهکارهای ارتقای آن، عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت، اخلاق حرفه‌ای و توسعه سلامت، سلامت معنوی و زندگی سالم، محورهای دیگر این کنگره هستند.