صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۹۸۸۳
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۱
آیت‌الله قرهی:

گروه خبرنگاران افتخاری /ساسان حق‌شناس: در واقعه کربلا حضرت ابا عبدالله‌الحسین (ع) و یاران باوفایش تجلی زیبای اخلاق الهی را به همه نشان دادند و عبد الهی به معنای واقعی بودند.


آیت‌الله روح‌الله قرهی، استاد اخلاق در گفت‌و‌گو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در مسجد صاحب‌الزمان(عج) شهرستان اسلامشهر اظهار کرد: اخلاق نیاز همیشگی انسان در تمامی طول مراحل زندگی است وانسان با توجه به آیات قرآن مجید و سیره انبیاء و ائمه معصومین(ع) می‌تواند به اخلاق الهی دست پیدا کند ودر جبهه حق قرار بگیرد.



وی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به آیات کتاب الهی و روایات می‌توان به این نکته مهم اشاره کرد که اعمال صالح جوان ذخیره‌ای است برای دورانی که جوان این مرحله را پشت سر گذاشته و به دوران میان‌سالی می‌رسد و اگر خطایی در این زمان انجام شد، خداوند متعال با توجه به آن ذخیره جوانی او را خواهد بخشید‌.



قرهی به جوانان توصیه کرد: اکنون که جوانان ما هدف اصلی توطئه‌های دشمنان داخلی و خارجی و به‌ویژه تهاجم فرهنگی و جنگ نرم هستند، بر جوانان واجب است با ایمان واقعی بر خداوند متعال و پیروی از منویات مقام معظم رهبری که جوانان را امیدهای آینده خود می‌دانند و انجام عمل صالح موجبات پیشرفت هر چه بیشتر جمهوری اسلامی را در تمامی صحنه‌ها و در مقابل دیدگان جهانیان فراهم کنند.