صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۰۲۹۳
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۴

گروه حوزه‎های علمیه: مدیر پرورشی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران گفت: دوره مجدد تربیت داور مسابقات قرآن در حوزه‌های علمیه خواهران به منظور تکمیل تعداد داوران استانی برگزار می‎شود.


حجت‎الاسلام سید حسن حسینی‌پناه در گفتگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اینکه این دوره طی روزهای 30 آبان تا 1 آذر ماه در قم برگزار خواهد شد، اضافه کرد: این دوره با حضور 30 نفر از اساتید قرآنی مدارس علمیه خواهران از 14 استان، در قم برگزار خواهد شد.



وی با اشاره به برنامه آموزشی دوره تربیت داور مسابقات قرآن ادامه داد: وقف و ابتدا و تجوید سرفصل‌های اصلی این دوره را تشکیل می‌دهد که توسط  خانم‌ها عزت‌پژوه و میرغیاثی ارائه خواهد شد.



حسینی پناه این دوره را تکمیل چهارمین دوره تربیت داور به منظور تأمین و تکمیل داوران مسابقات قرآنی در استان‌های مختلف کشور ذکر کرد.



وی با اشاره به برگزاری مسابقات استانی قرائت و حفظ قرآن در میان بانوان طلبه در طول سال گفت: یکسان سازی شیوه داوری این مسابقات با حضور داوران حوزه های علمیه خواهران  از اهداف برگزاری این دوره ها است.



حسینی‎پناه اضافه کرد: تا کنون حدود 186 داور موفق به دریافت مجوز داوری از  معاونت فرهنگی تربیتی حوزه های علمیه خواهران شدند.



مدیر پرورشی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در پایان گفت: از این گروه 93 داور در هر دو رشته ، 59 داور تجوید و 34 داور وقف و ابتدا در سطح استانهای سر تاسر کشور مشغول به فعالیت هستند.