صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۰۶۱۰
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۳

شعب خارجی: نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب از آثار رمضانعلی واشقانی فراهانی و همسر وی، زوج هنرمند ایرانی، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران امروز جمعه،اول آذرماه، به کار خود خاتمه داد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) شعبه اروپا، نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب ایرانی این زوج  هنرمند ایرانی، در محل سالن انجمن‌های شهرداری منطقه کوربوو وآ در حومه پاریس از روز یکشنبه،12آبان ماه، آغاز شد.
در این نمایشگاه 20 تابلوی خوشنویسی و تذهیب در معرض دید علاقمندان قرار گرفت و نگارش نام بازدیدکنندگان توسط این زوج ایرانی برای حضار در نمایشگاه قابل توجه بود.

در طی مدت برگزاری نمایشگاه، بازدیدکنندگان با آثار این زوج هنرمند  در زمینه خوشنویسی و همچنین تذهیب و صنایع دستی ایران همچون میناکاری، قالی، گلیم بافی، خاتم کاری، معرق و منبت کاری آشنا شدند.

همچنین در طول مدت برپایی این نمایشگاه، واشقانی فراهانی طی سه جلسه جداگانه برای علاقمندان درباره سابقه هنر خوشنویسی در ایران و سبک‌های گوناگون آن، هنر تذهیب و سابقه آن، ادبیات ایران، تأثیرگذاری شعرایی همچون حافظ، سعدی و فردوسی بر برخی شعرا و ادبای فرانسه زبان همچون ویکتور هوگو و     شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی فرانسوی در سده‌های گذشته، به زبان فرانسه سخنرانی کرده و به سؤالات مطرح شده پاسخ داد.
معرفی شهرهای سیاحتی ایران، صنایع دستی، قالی و گلیم بافی، ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی امروز و همچنین نقش زنان هنرمند در ایران، از دیگر بخش‌های این سخنرانی‌ها بود.
برخی از بازدیدکنندگان فرانسوی که تجربه چند سفر سیاحتی یا کاری به ایران و شهرهای مختلف آن را داشتند و برخی دیگر که زبان فارسی آموخته بودند نیز، با ذکر خاطراتی از سفرهای خود به ایران، موجب تشویق دیگر بازدیدکنندگان برای سفر به ایران، دیدار از شهرهای مختلف و آشنا شدن با ابعاد متنوع فرهنگ، هنر و زندگی امروز ایران شدند.